Reklama

Reklama

Bulšit

  • Slovensko Stop tínedžerským filmom! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlásenie školského rozhlasu na strednej škole Johna Hughesa neúprosne oznamuje žiakom začiatok nového študijného roka. Jej futbalovému mužstvu sa už síce dlhší čas nedarí, zato Miss školy sa stali obľúbené siamské dvojičky Kara (Samaire Armstrong) a Sara (Nectar Rose) Fratelliové. Medzi ďalšie senzácie sa iste zaraďuje aj odporná záchodová explózia počas vyučovacej hodiny, patetická báseň Rickyho Lipmana (Eric Jungmann) s názvom „Desať vecí, ktoré milujem na Janey Briggsovej“, a príprava pôvodného školského muzikálu. Spomínaná Janey Briggsová (Chyler Leigh) nosí okuliare a špinavé montérky, takže ju nikto v škole nemá rád. Práve v nej sa však ukrýva skutočná krása... Popredný hráč školského futbalového tímu Jake Wyler (Chris Evans), ktorého všetci milujú, sa s kamarátmi staví, že z nej urobí kráľovnú maturitného plesu. O rozruch sa postará aj deväťdesiatročná reportérka Sadie Agatha Johnsonová (Beverly Polcyn), ktorá prenikne do školy a vydáva sa za študentku. Pozornosť upúta i sexi študentka Areola (Cerina Vincent), ktorá je tu na výmennom študijnom pobyte a so všetkými sa ochotne delí o svoje cudzokrajné skúsenosti. Stane sa objektom túžby všetkých prítomných... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (504)

Kaluž 

všetky recenzie používateľa

Camea Paula Gleasona a Molly Ringwaldové jsou skvělá („Fucking teenagers!“). Rozhodně se v tomto případě nejedná o odpadní vody parodického subžánru. Jde o vtipnou sondu do teritoria teen komedií se vším všudy. Tedy i s povinnou trapností, fyzickým (ne)humorem a všemi těmi nechutnostmi, kterými tady polovina intelektuálního osazenstva opovrhuje. Odpálit tuhle vyšperkovanou trapnost je příliš jednoduché. A ano, český distribuční název si zaslouží oprátku. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto bol riadny hnus a tak ako nesie názov, by mal byť aj hodnotený ako Bulšit, či Stop teenagerským filmom! Ja by som to ohodnotil tiež ako hovadinu, ale celkovo mi vadia iba takéto teenagerské filmy, napríklad také High School Musical je podľa mňa znesiteľné, toto ale prekračuje hranicu vtipu, dôstojnosti a umenia. Zas sa jedná o film pre nadržaných mladistvých o sexe. Nič pozitívne na tomto filme neviem nájsť. ()

Reklama

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Nechutný odvar z toho najdebilnejšieho žánru, aký kedy Matička Zem nosila... Každému je hneď jasné, že za filmom stoja dvaja úplne rozdielny scenáristi - prvý, Gordon Blueberry, obstarožný pán, štyridsiatnik, bez ženy a nádeje, že sa to v dohľadnej dobe zmení, ktorý v tomto filme vidí svoju poslednú šancu ako sa uchytiť v agresívnom odvetví filmového priemyslu a nehodlá si ju nechať ujsť (za sebou má totiž len scenáre k takým prepadákom ako Attakk2000, Smrť sa volá Sue a Hlavy v tráve). Druhý, Paul Kornel, má naopak celý život pred sebou, ale, bohužiaľ, pravda je taká, k napísaniu scenáru sa dostal len vďaka tomu, že poskytuje lacné sexuálne služby hlavnej producentke menom Gréta Fluck... Takže zatiaľ čo Gordon sa snaží spraviť niečo viac ako len ďalší tínedžerský film a hodlá zo seba vymačknúť to najlepšie ("Som v tejto pesničke len preto, že som čierny!" + paródia na Americkú krásu), Paul si zvolil jednoduchšiu cestu a napchal film až po uši nechutnými a zvrátenými scénami (oblizovanie sa so starou babičkou + všetko ostatné). Čo sa však nestalo, Paul sľúbil Gordonovi telefónne číslo na Grétu pod podmienkou, že celý scenár si bude môcť spraviť k obrazu svojmu... A keďže pán Blueberry nemal ženu od svojho posledného rozvodu, ktorý sa, mimochodom, stal námetom na film Smrť sa volá Sue, netrvalo dlho a na svete bol ďalší debilný scenár. PS: Tento komentár obsahuje pár klamstiev, preto by ho nemal nikto čítať. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Já se nespokojím s hodnocením, že název mluví za vše. Bullshit je po našem hovadina. Co to je? Hovadina může být třeba pohádka o zeleném prasátku, vyvražďovací horor s delfínem v hlavní roli, životopisné drama o nejdéle žijící jepici nebo muzikál o pouličním gangu popelářů, ale rozhodně se nesluší lichotit označením hovadina něčemu, čemu je i odpad odměnou. Asi nikoho nepřekvapí, že ta jedna hvězda je za kozénky; jen díky nim jsem totiž tohle peklo přečkal. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)

Reklama

Reklama