Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Divokého západu nešetrí ani Mexiko... Dve pôvabné mladé ženy – Sara Sandovalová (Salma Hayeková) a Maria Alvarezová (Penélope Cruzová) – stoja na opačnom konci spoločenského rebríčka, ale na obe dopadne podobný úder osudu. Bohatá a vzdelaná Sara stratí otca aj majetok, chudobná a energická Maria a jej otec prídu pre neférové jednanie banky o farmu. Pretože nie sú vo svojom nešťastí samy a všetko je spojené s veľkým podvodom a vraždami, rozhodnú sa mladé dámy vziať spravodlivosť do svojich rúk, keďže úrady im nevedia a nechcú pomôcť.  Vyrazia do boja proti spoločnému nepriateľovi, ktorým je newyorská investičná banka, predstavovaná jej nemilosrdným zástupcom v Mexiku, zločincom Tylerom Jacksonom (Dwight Yoakam). Zo dňa na deň sa dve krásky zmenia na sexi pištoľníčky, ktoré prepadávajú pobočky Banka and Trust jednu za druhou. A keďže ich drzosť narastá, z New Yorku vyšlú policajného experta, mladého a prísneho inšpektora Quentina Cookea (Steve Zahn), ktorý ich má dolapiť. Lenže sa stane pravý opak. Quentin sa totiž k novopečeným lupičkám pridá a okrem iného slúži pôvabným lupičkám aj ako vítaný objekt na zlepšovanie praxe v bozkávaní. Zabudol prečo vlastne do Mexika pricestoval? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (375)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Na tohle se nikdo nemůže dívat s velkým očekáváním, protože je jasné, co přijde - jednoduchost a čitelnost. Tím pádem odpadají nároční diváci, zato ti, kdo chtějí na chvíli vypnout, by mohli být spokojeni. Nejde o žádný filmový skvost, ale dvojice sexy krásek v hlavních rolích s přímo kouzelným španělským přízvukem to utáhne. Penélope navíc skvěle výrazově podává tak trochu naivku a Steve Zahn si konečně zahrál roli "ne-slizouna". Mě to bavilo. ()

Mgb21 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnocení je ovlivněno hlavními hrdinkami. Za "normálních" okolností filmu přísluší ***. Průměrný film o pomstě a hamižnosti. Jenže v hlavních rolích jsou tyhle dvě nádherné herečky a já se nemohl celý film na ně vynadívat. Speciálně pro Salmu mám slabost. Takže všem příznivcům krásných žen a líbání zvláště tento film doporučuju!!! ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Moje pocity? Dobré. Po tom čo som sa nechal navnadiť "chválou" všade naokolo som bol príjemne prekvapený. Kočkám to náramné sluší, hrajú pekne, vyzerajú pekne aj vtip funguje. Vzhľadom na ambície filmu "v prvom rade pobaviť" ma vôbec netankuje stupidný scénar. Čistokrvná (hm...skor bastard) sezónna jednohubka z exotickými conchitami a prďáckym bullet-timom. I like it! ()

Vitason 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězdička za překrásnou Salmu a druhá za snad ještě krásnější Penelope. Možná není správné k filmu takhle přistupovat, ale na druhou stranu, proč ne? Když si film na nic moc nehraje a útočí jen dekolty obou hrdinek. Mizerové v ženském podání. Scénář je hodně slabý. Střih je přinejmenším chaotický. Ve filmu je i pár chyb, dokonce se mi zdálo ,že se v jedné scéně kompletně změnilo pozadí při prostřihu, ale vem to čert, když je to taková pastva pro oči:) Jinak je to průměrná oddechovka. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Čo ku tomuto povedať? Ono to vôbec nie je až taký škvár ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Zvlášť potom príšerne hlúpom názve, ktorý tomu pridelili tuzemskí distribútori. Jedná sa o jednoduchú westernovú komédiu, tak trochu na dievčenský spôsob. Samozrejme, že to nemá grády ako staré westerny s Clintom Eastwoodom. O to sa tento snímok ani nesnaží. No sledovať 96 minút dve pekné baby, ako sa medzi sebou neustále hašteria a preháňajú po Divokom Západe, mi prekvapivo prišlo celkom vhod. Kľudne si to pozrem o nejaký čas opäť. *** ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (10)

  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama