Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tripp (Matthew McConaughey) nie je ani v tridsaťpäťke ochotný vyletieť z rodného hniezda. Jeho rodičia sú z neho zúfalí, nevedia, ako sa ho zbaviť a dochádza im trpezlivosť. Preto sa rozhodnú pre pomoc profesionálky Pauly (Sarah Jessica Parker). Trippov pohľad na svet očami lenivého starého mládenca sa po stretnutí s Paulou razom zmení, lebo vo všetkých smeroch spĺňa parametre ideálnej ženy. Paula je ale profesionálna konzultantka, ktorá má za úlohu iba dostať lenivého Trippa z rodičovského domu. Stane sa však nepredvídané, Tripp sa do Pauly zamiluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (274)

baaaja 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nepropracovaný, vůbec se mi na to nekoukalo dobře... už kvuli hlavním postavám... McConaughey je frajírek který mi tam vážně vyloženě vadil, nevěřila bych mu ani nos mezi očima, kdyby semnou mluvil a jako herec se vážně hodí jen do takovýchhle podprůměrných rádoby romantických komedií o ničem... ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Ani moc nevím,co na tomto snímku okomentovat.Romantická komedie,nepřinášející nic nového.Kdo má rád tento typ filmů,ať si klidně nějakou tu * připočte,se mnou to neudělalo nic.Jednou,dvakrát jsem se pousmál,jeden,dva romantické okamžiky,tři,čtyři trapné okamžiky.Po 40 minutách jsem si říkal,kdy už přijde něco zajímavého,po 80 minutách už jsem dokoukával jen z povinnosti,abych to zde mohl sestřelit :)Kde nic,tu nic.McConaughey je herec docela pohodový(jen si teda vybírá role,že by mě kleplo),S.J.Parker mi je značně nesympatická,takže to radši nic a ostatní jsou jen figurkama,tu zdařilejšíma,tu zbytečnějšíma,tu trapnějšíma.Celkově nijak neurážející snímek v rámci žánru,ale mou náklonost si rozhodně nezískal vůbec ničím. ()

Reklama

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Hlavní problém filmu - McConaughey a Sarah Jessica Parker. On opravdu není ani trochu uvěřitelnej, a ona... :) no taková stará vykopávka, co po 3 schůzkách chce někoho odtáhnout z domu :) to samo o sobě působilo dost směšně. Dvě hvězdičky si ale film zaslouží za vedlejší postavy. Skvělí jsou oba rodiče, kteří drží trochu nad vodoiu první polovinu filmu. Ve druhé, kdy se dají dohromady Justin Bartha a Zooey Deschanel, to jsou právě oni, kteří obstarají nejvíce zábavy. Kdyby se film v půlce zlomil a vyprávěl nám jen o nich, tak by to bylo mnohem lepší. ()

ranp 

všetky recenzie používateľa

Už podle názvu jsem čekal, že to bude kravina a díval jsem se na to jen proto, že ve Vancouveru odložili o 2 dny sjezd mužů a na čt2 šly skoky na lyžích, které mě až tak neberou. Musím ale říct, že zase tak hrozný to nebylo. Sarah Jessice to i docela slušelo, Matthew byl sympaťák a hodnocení vidím na 55%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ty máš pivo?“ – „Hej.“ – „Tu predávajú pivo?“ – „Tu nie.“ – „Takže tu nie?“ – „Nie.“ Sarah Jessica Parkerová („Sex v meste“) a Matthew McConaughey (AMISTAD, KEDY ZABIŤ, SAHARA) nepatria k mojim obľúbeným hercom a tak som si k ich romantickej komédii sadal s vopred určeným názorom. Aké bolo moje prekvapenie, keď som zistil, že niektoré scény sú vtipné (geniálny running gag v podobe krvilačných zvierat) a že na McConaugheyho s Parkerovou sa dá pozerať?! Podporné postavy sa tiež vydarili; od Kathy Batesj to čakáte, ak si ale snímku niekto kradne pre seba, je to 26-ročná Zooey Deschanel. Táto čiernovlasá potvora v lodičkách, v pravej ruke fľaša piva a v ľavej puška, sa stará o to, že ujmu na zdraví neutrpia ani osoby, obracajúce sa skôr k drsnejším filmovým žánrom. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Romantická komedie za 50 mil. dolarů vydělala během úvodního víkendu (10. – 12. 3. 2006) 24,4 milionu dolarů a celkový výdělek se v kinech USA vyšplhal na 88 milionů. Pro studio Paramount byla vítaným hitem po sérii komerčních propadáků jako Aeon Flux či Pan Rosnička. (imro)
  • Trippa (Matthew McConaughey) uhryzne jašterica do ukazováka. Avšak, keď si to uhryznutie skúma, tak má krvavý prostredník. (Arsenal83)
  • Trippovo (Matthew McConaughey) auto nemá predné poznávacie značky. V Marylande, kde sa film odohráva, ich musí mať každé auto. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama