Reklama

Reklama

Viola (Amanda Bynesová) je hráčka v dievčenskom futbalovom tíme. Po tom, čo sa jej tím rozpadne, Viola sa rozhodne, že bude hrať v chlapčenskom družstve. Ale to jej vedenie tímu nepovolí z jednoduchého dôvodu - je dievča. Lenže Viola je tvrdohlavá a keď si niečo zaumieni, tak do dosiahne. Rozhodne sa teda predstierať, že je dvojča svojho brata Sebastiana. V prezlečení za Sebastiana sa Viola začlení do chlapčenského tímu. A tak sa začínajú dobrodružstvá, ktoré dajú Viole poriadne zabrať. Čo však absolútne neplánovala je, že sa zamiluje do svojho spoluhráča Dukea (Channing Tatum). Návrat Sebastiana však Viole všetko skomplikuje. Sebastián totiž netuší, že jeho miesto v tíme zaberá jeho sestra. Podarí sa nakoniec Viole uviesť všetko na pravú mieru, vrátane vzťahu s Dukeom? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (283)

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Amandu Bynes nemusím, ani Channinga Tatuma, ale trochu prehodnocujem názor. She's the Man je vtipná, nerealistická no neočakávane dobrá gýčovina. Spríjemnila nedeľné ráno, bavila som sa. Bynes naozaj ako chlapec nevyzerá, v tomto prípade bohužiaľ, ale jej herectvo som dokázala prekusnúť bez väčších ťažkostí a Channing Tatum - ktoré naozaj veľmi neobľubujem, bol proste sexy. Scény na ihrisku, spolu s dokazovaním pohlavia hádam ani nebolo treba - aj chlapčensko - dievčenského vyznania, no vynahradili to scény s prezliekaním a Dukovym zdôverovaním sa o predstave lásky ;) ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Niektorých chvílach zábavne ale zas inokedy trápne.Je to taká priemerná teen komédia bez originality ale dosť svižným dejom.Prezliekacia komédia v ktorej ústrednú postavu si zahrala A.Bynes,kto by jej uveril že je chlap iba magor a s tými debilnými dialógmi,keď bola prevlečená tak mi to pripadalo strašne trápne a naivné.Ale keď bola sama sebou zas sa dalo nato pozerať aj na ňu.A ten koniec ani horšie dopadnúť nemohol.Tak to zhrniem 1* za humor,2*za scénku v umyvárke,kde sa Viola aj s dvoma holkami bili,to som sa nasmial a 3* za vždy skvelého a s každou rolou pripraveného V.Jonesa. ()

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Chápem, že keď sa povie Amanda Bynes väčšine sa prekrútia bulvičky a naskočí vyrážka po celom tele. A keby ešte niekto povedal Amanda Bynes vo svojej najlepšej hereckej forme tak príde už len kŕč a smrť udusením. Či už od smiechu alebo zúfalstva. Tak ideme na to: Amanda Bynes predvádza svoj životný herecký výkon a myslím to vážne. :D Dosť vtipná teencom. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Prezliekaciu zápletku sme videli už miliónkrát (posledný raz v Pánovi prsteňov: Návrate kráľa). Dievča má rado chlapca, dievča sa prezlečie za chlapca a votrie sa do futbalového tímu, dievča prezlečené za chlapca zažije fúru komických vecí (prezliekanie v chlapčenskej šatni), dievča sa odmaskuje a získa srdce chlapca. Občas sa niektorý vtip vydarí a Amanda Bynes je fajn, ale inak ma to príliš neoslovilo. Nenáročné komediálne béčko. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (8)

  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)

Reklama

Reklama