Reklama

Reklama

Viola (Amanda Bynesová) je hráčka v dievčenskom futbalovom tíme. Po tom, čo sa jej tím rozpadne, Viola sa rozhodne, že bude hrať v chlapčenskom družstve. Ale to jej vedenie tímu nepovolí z jednoduchého dôvodu - je dievča. Lenže Viola je tvrdohlavá a keď si niečo zaumieni, tak do dosiahne. Rozhodne sa teda predstierať, že je dvojča svojho brata Sebastiana. V prezlečení za Sebastiana sa Viola začlení do chlapčenského tímu. A tak sa začínajú dobrodružstvá, ktoré dajú Viole poriadne zabrať. Čo však absolútne neplánovala je, že sa zamiluje do svojho spoluhráča Dukea (Channing Tatum). Návrat Sebastiana však Viole všetko skomplikuje. Sebastián totiž netuší, že jeho miesto v tíme zaberá jeho sestra. Podarí sa nakoniec Viole uviesť všetko na pravú mieru, vrátane vzťahu s Dukeom? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (283)

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Kolik podobných filmů existuje? Bohužel tolik, že mě Super náhradník ničím nezaujal a nudil. Jednou to stačilo a znovu už to vidět nepotřebuji. Možná mi dojem kazil český dabing, avšak ani děj a kostýmy nebyly reálné. Úplný odpad to ale zase není, své diváky si jistě najde a jednu hvězdičku si zaslouží. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Na mňa až moc naivná komédia, ktorá má aký taký vtip a nepôsobí až tak trápne, aj keď mnohé scénky boli pod úroveň. Viola sa na Sebastiana nepodobala takmer vôbec, takže mini-katastrofa. Herecky a dejovo je to mierny podpriemer, ale je to milá komédia, na víkendové doobedie postačí. Trojku, ale nedám, to je už moc. 45% ()

Reklama

Immortal17 

všetky recenzie používateľa

I přesto, že jsem tenhle film viděla snad miliónkrát, pokaždé se u toho směji jako kdybych ho viděla prvně. :D Čím to bude? Amandě Bynes to jako klukovi vážně sekne, co myslíte. :) Ty hlášky jsou nezapomenutelné. "Odteďka jseš pro mě bůh, vole!" :D A Channing Tatum je maximálně roztomilý. "Taky mám rád Dougu." :D Kdo by se nezamiloval do téhle romantické komedie? :) ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (8)

  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama