Reklama

Reklama

Viola (Amanda Bynesová) je hráčka v dievčenskom futbalovom tíme. Po tom, čo sa jej tím rozpadne, Viola sa rozhodne, že bude hrať v chlapčenskom družstve. Ale to jej vedenie tímu nepovolí z jednoduchého dôvodu - je dievča. Lenže Viola je tvrdohlavá a keď si niečo zaumieni, tak do dosiahne. Rozhodne sa teda predstierať, že je dvojča svojho brata Sebastiana. V prezlečení za Sebastiana sa Viola začlení do chlapčenského tímu. A tak sa začínajú dobrodružstvá, ktoré dajú Viole poriadne zabrať. Čo však absolútne neplánovala je, že sa zamiluje do svojho spoluhráča Dukea (Channing Tatum). Návrat Sebastiana však Viole všetko skomplikuje. Sebastián totiž netuší, že jeho miesto v tíme zaberá jeho sestra. Podarí sa nakoniec Viole uviesť všetko na pravú mieru, vrátane vzťahu s Dukeom? (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Uživateľ eLeR zmazal svoj príspevok.

Babu06ster

Babu06ster (hodnotenie, recenzie)

At zije Shakespeare!!!! :o) ten se nejspis musi valet smichy!!! dalsi ze zpracovani Vecer Tri kralovych ;o)
podarena komedie, a Amanda je super!

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

film ma dokazal zaujat, myslienka, zivot, laska, vztahy, humor, vsetkom v tomto filme skvelo podane, za 5*

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Pretenderi

Pretenderi (hodnotenie, recenzie)

Súhlasim s užívateľom MakaveliS. Jednoduchý teenegerský film a len tak sa uvolniť.Možno je to stale o tom istom,že dievča sa zaľúbi do chalana a potom sú spolu,ale mňa filmy takéhoto typu stále bavia - veľké plus keď je dobré herecké obsadenie ako tu

lilusha

lilusha (hodnotenie, recenzie)

Gula to ocami, tresti oci, krivi usta, afektovane rozprava kto je to? Oh, Amanda! What I like about you?! No zhola nic, len mi to cely cas znelo v usiach, pretoze to bolo TO ISTE. Neviem co je to za novu modnu vlnu, ci to ma Amanda od Miley Cyrus a jej preafektovanej Hannah Montana alebo Miley od Amandy? (ok, Amanda je starsia) V kazdom pade si mozu podat ruky. Hraju tak, ako to ja nemusim, mozno je to novy styl a ja som prilis uz stara a nechapem. Ale toto je cisty afekt. Rola Violy ci Holly, vsetko jedno, je to rovnake. Film ako taky je oddychovka, nic co musite vidiet. Ked to pojde v telke a zmeskate to, nic sa nedeje. Budu ho opakovat aj tak stale dokola. Bye

Eawy

Eawy (hodnotenie, recenzie)

Mne sa tento film obzvlášť páčil...bola som na tom v kine...a po Anglicky to bolo skvelé... Najmä riaditeľ a tréner...

MakaveliS

MakaveliS (hodnotenie, recenzie)

Mam slabost na take jednoduche filmiky :D proste ked nechcem kukat nieco genialne tak pustim si take teenegerske filmiky a len tak sa uvolnim. Navyse Amanda je strasne zlata baba :))

 (hodnotenie, recenzie)

Nahodou, me se to taky libilo, asi nejlepsi teen komedie za posledni dobu, zvlast se mi libili ty kecy od Monique :)

27Raven

27Raven (hodnotenie, recenzie)

ewing: Tak proc uz tvuj pes nekde nehraje? vzdyt to nebyl tak spatnej film..

ewing

ewing (hodnotenie, recenzie)

SpeedyCZ: moj pes je 100 krat lepsi herec ako ta zenska. a co to ma na imdb ma v tejto veci moc nezaujima pretoze to bolo robene pre stupidne americke teenagerky.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnotenie, recenzie)

ewing: Neřekl bych, docela se mi to líbilo a i na IMDB to má dost slušné hodnocení.

ewing

ewing (hodnotenie, recenzie)

tak tento film je uplna katastrofa. proste nedopozeratelne...nechapem ako tomu niekto mohol dat 4 hviezdicky.

Reklama

Reklama