Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nebylo tak průměrných filmů jako je tento možná by ani v televizi neměli co vysílat. Přestože herce to má a nápad docela taky, zavání to decentně nudou, a to tak že doslova. Reese Whiterspoon může být roztomilá jak pravá blondýna, ale do tohoto filmu prostě nezapadne. Průměr nad průměr, který mi akorát zkrátil kus života, zacož mu rozhodně děkuji. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

A co když je to pravda? Ano, pro mě je to pravda. Velice slušná komedie, na kterou se dá koukat s radostí. Konečně nějaký romantický film, trošku o něčem jiném než ostatní. Moc jsem s tím nepočítal, protože jsem viděl už tolik romantických filmů, že jsem myslel, že se budu opět nudit. Ale u tohoto filmu se to tak nestalo a to mě těší. 7/10 = 75% ()

Reklama

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Příjemná romantická záležitost s velesympatickým párem Reese Witherspoon - Mark Ruffalo, která mi přesně sedla do pohodové nálady. Nebýt několika menších logických kiksů a zbytečně natahovaného a nakonec naprosto zazděného konce (holt je to přeci jen romantická komedie a ne drama), byl bych asi s hodnocením o něco velkorysejší. 65% ()

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Pohodová romantika s kapkou příměsi komedie, to vše s nonstop roztomilou Reese a uvěřitelně povalečským Markem Ruffalo. Dokonce i s příjemně neobvyklým scénářem, takže se člověk ani chvilku nenudí, občas se zasměje a eště ho to zahřeje u srdéčka. Nojo, holt romanťika. Crowning Moment of Heartwarming na každém kroku. Rule of Funny zde zaklepává občas logiku do země, ale tam, kde to je člověku srdečně jedno. Rozhodně silné 3 hvězdičky. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Príbeh workholickej doktorky, ktorá kvôli práci nemá čas ani na vlastný život. Uvedomí si to však až potom, čo upadne po ťažkej automobilovej nehode do kómy. V podobe ducha prichádza na to, že jej chýba láska. Duchárčinu tu ja mám rád v každej podobe. Kľudne môže byť aj takáto presladená. Reese Witherspoon mi je tiež celkom sympatická. Pekná blondýnka. No tento film ma i tak pomerne sklamal. Scenár je až moc naivne priehľadný. A ani Mark Ruffalo mi tam nepasoval. Vedel by som si predstaviť lepších partnerov ku Witherspoonovej. "Láska z nebies" je mysteriózna, romantická komédia pre staré panny. ** ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (10)

  • Přestože Elizabeth (Reese Witherspoon) prochází coby duch zdí či stolem a nemůže vzít do ruky například telefon, na postel se posadí bez problémů. (CrownThomas)

Reklama

Reklama