Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tohle se mi trefilo do nálady. Reese jako ukecaný duch a Ruffalo coby její lehce uťáplý sekundat sedli nejen sobě, ale i mě. Romantika sice byla všudypřítomná, ale nějak mi připadalo, že tentokrát se tvůrci vyhnuli obvyklým klišé, takže celkově film působil docela neotřele. V závěru jsem se zase usmíval jak blbeček a byl rád, že to všechno dobře dopadlo. 70% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Spoilery. Tradičná duchárska romantika, ktorá ma prekvapila len tým, že sa v istej chvíli prevalilo, že hrdinka v skutočnosti nie je mŕtva, ale je len v kóme. Inak tuctový scenár so všetkými klišé, ktoré budete čakať - a ktoré skôr alebo neskôr prídu. Na ako-tak pozerateľný (ale stále nudný, hoci milý) kus snímku povyšujú herci Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue a Jon Heder. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Romantika, ktorá sa príliš neodlišuje od svojich bratríčkov. Miestami až nepekne presladená, ale čo na tom, keď na mňa pôsobí tak milo a prívetivo? Veľkú zásluhu pri hodntení má aj hlavná aktérka, Reese Witherspoon. Bez nej by bola Just Like Heaven len cukrom popráškovaná konina. Možno sa vo mne skrýva viac citlivosti než si dokážem pripustiť.. (ne-malá podobnosť s http://www.csfd.cz/film/223653-posel-ztracenych-dusi/ ) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mojich najobľúbenejších romantických komédií či skôr polokomédií a Reese tu vyzerá naozaj dobre, určite lepšie než na plagáte, ktorý mal na film nalákať. Dokonca aj tá chémia, v ktorú som na začiatku ani nedúfal, pretože spojenie Ruffalo-Witherspoon mi nesedí, nakoniec dopadla dobre. Herecky podľa mňa veľmi dobre zvládnuté a nápad tiež dobrý. Veľmi príjemná oddychovka. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Hodně lidí tenhle film srovnává s legendárním Duchem. Srovnávání se nelze ubránit, protože tu jistá podobnost je, i když Just Like Heaven směřuje trošku jinam, co se týká zápletky, ale přesto je to velmi příjemný a pohodový romantický film. Herečka Reese Witherspoon sem pasuje úplně přesně a mám pocit, že je právě pro takové filmy jako dělaná. Duchařskou romantiku mám hodně ráda. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Přestože Elizabeth (Reese Witherspoon) prochází coby duch zdí či stolem a nemůže vzít do ruky například telefon, na postel se posadí bez problémů. (CrownThomas)
  • Po nevydařeném záběru vyskočil Mark Ruffalo (David) z okna. Zákulisní informace neuvádějí, z jakého poschodí to bylo, ale údajně velmi vylekal štáb. Dopadl bezpečně na chodník. (imro)

Reklama

Reklama