Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Romantika, ktorá sa príliš neodlišuje od svojich bratríčkov. Miestami až nepekne presladená, ale čo na tom, keď na mňa pôsobí tak milo a prívetivo? Veľkú zásluhu pri hodntení má aj hlavná aktérka, Reese Witherspoon. Bez nej by bola Just Like Heaven len cukrom popráškovaná konina. Možno sa vo mne skrýva viac citlivosti než si dokážem pripustiť.. (ne-malá podobnosť s http://www.csfd.cz/film/223653-posel-ztracenych-dusi/ ) ()

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Docela povedená romantika, které body přidává hlavně celková příjemnost a relativní absence velkohubých prohlášení o lásce. Je to tak za 3,5, ale díky spokojenosti mé drahé polovičky a díky tomu, že se mi to líbilo o dost víc než některé značně přeceňované kousky tohoto žánru (jako například můj evergreen 4 svatby a 1 pohřeb :)), zaokrouhluji nahoru. ()

Reklama

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Americká romantická komedie, kterou mohu vidět třeba stokrát do roka. Předvídatelný děj, lehce ohrané scénky okořeněné něčím trochu novým a dobří herci. Když mám slabší chvilky, tak si trošku popláču, jindy se naopak zasměji. Při nejmenším mě tenhle film naplnil nadějí, že zázraky existovat můžou. 4,5* ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Zhliadnuté o rok neskôr, znižujem na 3*. Bola som trochu ohúrená, ako to Witherspoon a Ruffalom spolu pristane, ale po ďalšom zhliadnutí už ma rušil mierne presladený dej, alebo skôr bol sladký v nesprávnych chvíľach. Logue super. Vyslovene to ale kazili chyby, ako tu už mnohí spomenuli... duch v aute.. na posteli.. tieň.. Ukrátili tak film o možné vtipné scény. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Co byste dělali pánové Vy,kdybyste se nastěhovali do nového bytu a bohužel (nebo naštěstí)zjistili, že k jeho "vybavení"patří i duch krásné byť hysterické slečny?Přirozeně se nejspíš zamilovali.Ale nic není úplně tak,jak se na první pohled zdá...Je to ze začátku trošku předvídatelné,jen to vyvrcholení mě překvapilo.Nebylo to nijak špatné,ale bohužel ani nijak přínosné,takže slabší tři hvězdičky. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Po nevydařeném záběru vyskočil Mark Ruffalo (David) z okna. Zákulisní informace neuvádějí, z jakého poschodí to bylo, ale údajně velmi vylekal štáb. Dopadl bezpečně na chodník. (imro)

Reklama

Reklama