Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Dobre, uznavam, ze si tato prijemna lahka romanticka fantasy komedia styri hviezdicky mozno nezasluzi, ale mne sa to pacilo, kedze sa tu jedna o ducharsky zivot Reese Witherspoon, ktory mi trosku pripominal DUCHA (1990) alebo MESTA ANJELOV (1998) a podobnym filmom proste nemozem odolat. Film ma podla mna dobru zapletku, pri ktorej som sa dobre pobavil a herci su tiez v pohode... 25.09.2009 _____ Reese Witherspoon - (Elizabeth) +++ Mark Ruffalo - (David) +++ Jon Heder - (Darryl) +++ Donal Logue - (Jack) +++ Dina Waters - (Abby) +++ Ben Shenkman - (Brett) +++ Ivana Milicevic - (Katrina) +++ Caroline Aaron - (Grace) +++ Hudba: Rolfe Kent +++ ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jako... jo. Zajímavý pohled na duchařskou problematiku, docela příjemně propletený s romantikou (ani ne tak kýčovitou). Body plus určitě za obsazení. Ruffalo sedí, i ta Witherspoon je v pohodě. U ní mám ale problém ten, že z příjemné, zajímavé, oplácané a roztomilé holky, kterou byla ve Velmi nebezpečných známostech vyrostla do úplně normální tuctové blondýny, které snad vyrábí na běžícím pásu. je až k neuvěření, jak se za pouhých šest let mohla takhle změnit. Ale jak říkám, jo. V klidu se to dá, je to i zábavné. A Ivana Milicevic... No, raději nic, bez komentáře. ()

Reklama

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Zhliadnuté o rok neskôr, znižujem na 3*. Bola som trochu ohúrená, ako to Witherspoon a Ruffalom spolu pristane, ale po ďalšom zhliadnutí už ma rušil mierne presladený dej, alebo skôr bol sladký v nesprávnych chvíľach. Logue super. Vyslovene to ale kazili chyby, ako tu už mnohí spomenuli... duch v aute.. na posteli.. tieň.. Ukrátili tak film o možné vtipné scény. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Z tých amerických romantických komédií prvých rokov nového milénia sa táto aspoň dala pozerať a bola celkom milá. No znova nevedeli vytvoriť normálne vzťah medzi dvoma ľuďmi a tak sa tu uchýlili k fantasy. Reese Witherspoon patrí k herečkám, ktoré sa mi páčia a preto sa mi tento film páčil ešte viac, bol dosť dobrosrdečný aj keď miestami bláznivý. Je to pohodový film, kde však to obojstranné zamilovanie bolo opäť dosť rýchle, no bolo to pekné. Jeho dejové body ničím nevynikali, ale opakujem, dalo sa to pozerať bez výraznejších pocitov trápnosti. ()

nigga 

všetky recenzie používateľa

Jako ano, je to sladký kýč, obsahuje spoustu klišé (i když né tak do očí bijících) a skončí to přesně tak, jak snad každý odhadne už při nástupu loga Dreamworks, ale čert to vem, když to parádně funguje, opravdu mě to bavilo, nevtíravý a decentní humor, příjemná romantika a mezi Ruffalem a Witherspoon (pravda, pro tu holku mám slabost už od Maniaka) to opravdu jiskří. Mark Waters sice opět nenatočil úplně geniální film, ale vyzná se v žánru a dokáže ho ukočírovat a podat tak, že vyždíme z dané žánrovky téměř maximum. Dostal jsem vlastně to, co jsem očekával, nic víc. Duch se Swayzem to sice není, ale i tak mi to stačilo k docela spokojeným 70%. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • V scéne, kde sú Elizabeth (Reese Witherspoon) a David (Mark Ruffalo) v záhrade, si môžeme na zemi všimnúť Elizabethin tieň, avšak ona bola duch, a preto by tam byť nemal. (ČSFD)
  • Hlavní hrdina David (Mark Ruffalo) má během dne různou podobu vousů. Jednou je lehce zarostlý, za okamžik zase hladce oholený a naopak. (CrownThomas)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené