Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • Slovensko Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim Levenstein (Jason Biggs), sympatický Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), športovec Chris „Oz“ Ostreicher (Chris Klein), intelektuál Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a frajer Steve Stifler (Seann William Scott) majú za sebou rok „pôstu“ na univerzite - a pred sebou letné prázdniny! Prenajatý dom na pláži dáva každému z nich nádej na skvelý sex. Ich túžba po aspoň jednej búrlivej sexuálnej noci je taká veľká, že prijmú aj brigádu, len aby si zarobili nejaký ten dolár na prilepšenie, a tým si zvýšili svoje šance. Lenže správny sex praktizujú minimálne dvaja a v tom je i tentoraz problém. O dievčatá, ktoré by mali pochopenie pre ich hobby je totiž núdza a chlapci to s nimi majú skrátka ťažké... Jedinou nádejou je dlho a starostlivo pripravovaná párty, ktorá sa však i tentoraz vymkne ich kontrole - a nikto na ňu nepríde! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (489)

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sofistikované pokračovanie. Bavil som sa minimálne rovnako ako v prípade prvého dielu. Hlavný hrdinovia sú stále rovnako sympatický a posúvajú sa vo svojich charakteroch a vnútornom vývine ďalej. Iste je mi jasné, že sa nejedná o žiadny umelecký majsterštik, ale ja si podobne ladené filmy dokážem dokonale užiť. Miera humoru je väčšia, objavujú sa tu mnohé kultové postavičky. Rozhodne najlepšia scéna je samozrejme prilepenie Jima k sebe sekundovým lepidlom - ktorá je zakončená Stiflerovým zdvihnutým prstom (všetko je v poriadku) - čo je pre mňa zabijak. James B. Rogers neposúva komédiu nikam ďalej. Využíva len vychytávky, ktoré boli prítomné v prvom diely- dlhá kamera pri párty, pomočenie Stiflera atď. V tomto smere film posúvajú dopredu naozaj postavy. Jediná vec čo celý film spomalovalo je Kevin a jeho príbeh s Vicky. Minimum humoru a pamätných scén. Obhliadnúc od toho je to ale solídne pokračovanie, úspešnej trilógie ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Vždy som sníval prenajať alebo požičať alebo kúpiť si dom pri mori na zábavu, neskôr som však už začal rozmýšľať, že by som v takom aj býval, ten by však vyzeral a bol určite inde, ako ten na zábavu, ale zatiaľ nemám ani jedno. Dosť som sa na tomto filme bavil, možno aj preto, čo som spomínal mi to prišlo zábavné, slnko, more, pláž, dom zábavy, pekné ženy, jednoducho užívanie života tu a teraz. Tu to samozrejme Američania pokazili tým sexom, ale bola to taká tancovačka, konverzačka, hlášky, hefty, pre mňa osobne asi aj lepšie ako prvý diel. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

Galéria (117)

Zaujímavosti (24)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)
  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama