Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozprávkový príbeh, v ktorom láska a ľudskosť nie sú iba slovom, ale stávajú sa silou, ktorú slovami nemožno opísať. Nenájdete na nebi tri rovnaké hviezdy, na zemi tri rovnaké kamene, ani medzi čarodejníkmi tri rovnaké bytosti - stará a múdra Habra, sugestívny Hobrix a prekrásna Harex bdeli nad nedokonalým, emóciami zmietaným ľudským pokolením až do chvíle, kým aj do ich života nevstúpila zloba a láska. (STV)

(viac)

Recenzie (5)

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Pohádka lehce říznutá fantasy (pro neznalce - ano, může to být sakra rozdíl), ale bez atmosféry a velkoleposti, kterou máme na fantasy rádi. ()

corona 

všetky recenzie používateľa

televízna rozprávka /jedno vzhliadnutie úplne stačí/, pri ktorej som celý čas rozmýšľala či je Ivana Christová horšia speváčka alebo herečka?? ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Som ohúrený. V roku 1999, teda počas prudkého úpadku domácej kinematografie vznikla dobrá slovenská rozprávka. Ako to v tých časoch u nás bývalo, Oľga Keleová si to napísala aj zrežírovala, div, že v tom aj nehrala. Scenár - na slovenské pomery komplikovaný, a preto zaujímavý. Odohráva sa v 2 asi najkrajších slovenských zámkoch (Smolenice a Bojnice). Trikovo na slušnej úrovni, hoci výprava (kostýmy) mohli byť lepšie. Vidieť znovu Pavelekovú a Dóczyho potešilo a Petra Millerová (princezná Lilian), pozitívne prekvapila. Najznámejšia je asi jej rola neposlušnej Barborky, z ešte československého večerníčka Otecko sa mi nepáči. Hrala aj epizódne role napr. v Paneláku a Kolonáde. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekná, taká ľudská rozprávka. Zaujala ma svojou dobrotou a láskou, ktorá z nej vyžaruje. Aj keď Ivanka nie je herečka, prepáčim jej to. ()

martyxa 

všetky recenzie používateľa

Pěkná pohádka s nádechem čehosi zvláštního, to je možná tou hudbou nebo nevím. Já ani nevěděla, že tam hraje nějaká zpěvačka, a tak tuto pohádku hodnotím tak, jako bych o tom nevěděla, protože mě to jako důvod k snížení počtu * nepřipadá. ()

Reklama

Reklama