Reklama

Reklama

Oko III

  • Česko Oko 3 (viac)

Obsahy(1)

O našom svete existuje mnoho teórií. Napríklad, že rozhodne nie je jediný. Že naše existencia je iba križovatka pre množstvo ďalších dimenzií známych i neznámych. Pospevujeme si melódie, ktoré sme nikdy nepočuli. Vidíme veci, ktoré nie sú ostatným viditeľné. Väčšina z nás to ignoruje. Ale stále sú medzi nami tí, ktorí sú trochu rozdielni reagujú na tieto podnety riskujú všetko, i svoj život, aby našli pravdu. Zažívajú to mohutné vzrušenie v možnosti nahliadnuť na druhú stranu. Aspoň raz (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

petero

petero (hodnotenie, recenzie)

mm: naprostý súhlas. Hneď po užití podporných pomôcok som zhliadol ich Re-cyckle a bolo to za 5'> =).

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Jednotka je klasika, len vo finále na ázijské pomery prekvapujúco "pozitívna". Dvojka v pohode, ale až príliš priehľadná. ...Do trojky sa mi veľmi nechce, ale keďže vizuálne sú bratia Pangovci fakt na úrovni, skôr alebo neskôr neodolám (len to bude chcieť tu správnu náladu a podľa všetkého aj pomôcky na dosiahnutie iných stavov :o). --- HLAVNE BY ALE MOHOL NA DVD s poriadnym ozvučením a obrazom - no, intersonic ??? - VYJSŤ SNIPER Z BANGKOKU, to je TÁ PECKA!!!, ktorú doteraz neprekonali!!!

 (hodnotenie, recenzie)

Me osobne se tento film libil nejvice ze serie "OKO" uz jen kvuli tomu ze me jednicka ani dvojka nijak moc nezaujala- tim nemyslim ze byly spatne, ale v tady tom dile je aspon i vtip a jeto ozivujici vic nez ostatni dily.

Reklama

Reklama