Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Morskom svete na Floride sa práve pripravuje slávnostné otvorenie nového „Podmorského kráľovstva“, kde pracujú Michael (Dennis Quaid) a Sean (John Putch), synovia amitského policajného šéfa Martina Brodyho. Sieť priehľadných tunelov sa rozprestiera v celej lagúne a ponúka návštevníkom možnosť vidieť exotický podmorský svet na vlastné oči. Okrem toho je pripravená skvelá šou na vodných lyžiach a množstvo ďalších prekvapení. Je tu však ešte jedno prekvapenie, Nepozvaný hosť - malý žralok... Zamestnanci chcú mláďa vychovávať pod svojím dohľadom. Takmer súčasne sa však nájde telo muža, ktoré prezrádza, že cez porušenú morskú bránu, ktorá oddeľuje šíre more od morského parku, prenikol ďalší, oveľa väčší biely žralok. Od tohto okamžiku ide o život všetkých návštevníkov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Tak som si s nostalgie pozrel celú quadrilogiu a musím priznať, že napriek tomu slabému hodnoteniu, to nie je také zlé. Príbeh je celkom dobre zakomponovaný a vymyslený, aby sa mohlo v tejto sérii pokračovať ďalej. Herci, či akcie sú tiež celkom v pohode ako aj podvodný park. Najviac to kazí 3D efekt, ktorý bol možno na tu dobu zaujímavé spestrenie, no takto po rokoch je to otras. 50% - 2* ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Prečo vznikol tento film? Dá sa po tretíkrát ešte natočiť dobrý film o žralokoch, pri ktorom by sme ocenili nové, svieže prvky a ktorý by nás nenudil? Nepravdepodobné, aj keď možné to je, ale to určite nie je prípad tohto filmu. Na Spielbergových Čelustiach som si vždy cenil, že v nás dokázali vyvolať pocit strachu, no ČELUSTE III v nás vyvolávajú iba pocit zbytočnosti. Aspoň že mal film smiešne triky, ináč by zostala zábava na bode mrazu. ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv se název zdá velmi zajímaví,tento film zkrátka neměl být nikdy natočen.Herci trapní. Žralok trapný(a velký),konec naprosto nesmyslný. CHtěl jsem dát jednu hvězdičku za delfíny,ale když jsem si vzpomněl na toho nakresleného žraloka,který prorazí sklo nemohl jsem jinak. A to se to jmenuje 3-D. Strašné. ()

GilEstel odpad!

všetky recenzie používateľa

Katastrofa. Film nabízí hodinu kecání ustrašených civilistů, kteří mají strach ze žraloka nebo se mu posmívají, aby pak v samotném konci mohli okusit jeho hněv. Když jsem viděl obrovskou maketu žraloka, která bez záchvěvu ploutve jako ponorka narazí čumákem do skla podvodní stanice a pak si začne pochutnávat, nevěřil jsem svým očím. Divím se, že něco takového pouští do distribuce. Holt asi stačí, když se něco jmenuje Čelisti nebo tam alespoň plave velkej žralok. 5% ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Joe Alves sice dělal scénografa u prvních dvou dílů Čelistí, ale moc se toho od Spielberga, potažmo Schwarze nepřiučil. Možná i proto je toto jediný snímek, který kdy režíroval. Jaws 3 by nebyl tak špatný film, pokud by ho nehyzdily opravdu příšerné efekty. Mechanická maketa žraloka Bruce by byla určitě lepší volbou, než pokus o počítačové 3D triky. Kultovní je scéna se žralokem v podmořském tunelu, jinak nic moc. Stačí vidět tak jednou za deset let. Přesto hodnotím slušným průměrem. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (6)

  • Film se natáčel v Orlandu na Floridě od 15. června 1982 do 22. ledna 1983. (rafix)
  • Třetí Čelisti byly nominovány hned na osm anticen Zlatá malina. (WolfR)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 10. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)

Reklama

Reklama