Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Morskom svete na Floride sa práve pripravuje slávnostné otvorenie nového „Podmorského kráľovstva“, kde pracujú Michael (Dennis Quaid) a Sean (John Putch), synovia amitského policajného šéfa Martina Brodyho. Sieť priehľadných tunelov sa rozprestiera v celej lagúne a ponúka návštevníkom možnosť vidieť exotický podmorský svet na vlastné oči. Okrem toho je pripravená skvelá šou na vodných lyžiach a množstvo ďalších prekvapení. Je tu však ešte jedno prekvapenie, Nepozvaný hosť - malý žralok... Zamestnanci chcú mláďa vychovávať pod svojím dohľadom. Takmer súčasne sa však nájde telo muža, ktoré prezrádza, že cez porušenú morskú bránu, ktorá oddeľuje šíre more od morského parku, prenikol ďalší, oveľa väčší biely žralok. Od tohto okamžiku ide o život všetkých návštevníkov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Úplně bych film neodsuzoval, ikdyž přiznávám že na klasicky vydařené první dva díly to rozhodně nemá. Je to škoda, ale trochu film pobavit dokáže. Je krvavý, hororoých prvků je zde dost. Ale víckrát film vidět nemusím, viděl jsem ho celkem 2x a stačilo to bohatě. Prostě béčkové prostředí, až moc zlé. Takže film vidím tak na 35% = ** ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Ľudstvo raz za 30 rokov osprostie a podľahne mánii 3D. Prvá mánia bola v 50tych rokov, druhá v 80tych a tretiu trpíme teraz. Jednou z relikvií tejto absurdity sú Čeľuste III. Naivný, hlúpy film doplnený o rozkošné 3D efekty, ktoré sú tak dementné, že človek sa nezdrží rehotu. Najmä 3D rozstrelenie žraloka na konci je úžasné. Ideálne béčko. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Americký režisér Steven Spielberg natočil v roku 1975 skvelú horrorovú drámu o vraždiacom žralokovi. Vo svojej kategórii nebol tento snímok dodnes prekonaný. "Čeľuste" sa stali kultovou záležitosťou a odštartovali jeho hviezdnu hollywoodsku kariéru. Je to vysoko kvalitné dielo, ktoré by si nemal nechať ujsť žiaden filmový gurmán. Avšak následné pokračovania boli len nepodarky, čo sa viezli na popularite úvodného kinohitu. Druhá časť ešte ako tak ušla, ale už pri treťom diele to bola doslova katastrofa. Škoda sa pri tom vôbec pozastavovať. Je to velice slabé. * ()

Deyw odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vole ja sem prase zasrany :D tohle se mi driv libilo..a to sem driv ani nevedel ze vtom hraje denis quaid..ty kravo ten debil denis vleze do kazdyho pruseru :D je to strasny ty vole..to je proste v prdeli..hodnodeni jaws1 by bylo 100% a jaws 3 by bylo 0% :D uplne zbytecnej film a uz to nechci nikdy videt - jestli bych nekdy nasel tu kazetu na ktery sem to mel tak ji hodim o zed ! ()

farfalla 

všetky recenzie používateľa

Třetí film ze série ´Čelisti´ by nebyl až tak špatný, ale některé scény jsou vysloveně trapné. Příběh se přesouvá z moře do zábávného vodního parku SeaWorld. A vypadá to, že se réžie ujal spřátelený Disneyland. Mike Brody (Dennis Quaid) a Dr. Kathryn Morgan (Bess Armstrong) se musí rozhodnout mezi láskou a prací a přes problém se žralokem najdou to správné řešení. Také mladší bratr Sean (John Putch) si najde přítelkyni. SeaWorld je perfektní místo pro zábavu, které se má oteřít pro veřejnost, přípravy vrcholí. Nacvičují se pyramidy na vodních lyžích. Dobří přežijí a chvástalové a zloději jsou potrestáni samotným žralokem. ['Jaws' (1975), 'Jaws' (1978), 'Jaws: The Revenge' (1987)] ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (6)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 10. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Film se natáčel v Orlandu na Floridě od 15. června 1982 do 22. ledna 1983. (rafix)
  • Třetí Čelisti byly nominovány hned na osm anticen Zlatá malina. (WolfR)

Reklama

Reklama