Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sprostredkovatelia rozvodov John Beckwith (Owen Wilson) a Jeremy Grey (Vince Vaughn) sú obchodní partneri a zároveň dlhoroční priatelia, ktorí majú ideálny jarný koníček - votrú sa na svadbu a tam narušujú jej pokojný chod. Na konci jednej úspešnej sezóny Jeremy zistí, že dcéra vysoko postaveného vládneho úradníka sa bude vydávať a je vysoká pravdepodobnosť, že vo Washingtone to bude spoločenská udalosť číslo jeden. Na akcii sa John a Jeremy "zavesia" na družičky Claire a Gloriu, aby v ich tieni uskutočnili svoj diabolský plán. Následná gigantická recepcia predčí očakávania všetkých prítomných. Jeremy úspešne zvádza Gloriu, zatiaľ čo Johnov flirt s Claire je náhle neočakávane prekazený jej priateľom Sackom. John, ktorý sa do Claire zamiloval, sa pokúša prehovoriť Jeremyho, aby tentoraz zabudli na svoje pravidlá a prijali pozvanie na chatu rodiny Clearyových. Tam duo kamarátov prostredníctvom mnohých trapasov a zámen zistí, že rodina Clearyovcov je úplne nefunkčná a poučia sa o láske a priateľstve. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

bavil som sa perfektne.. miestami až príliš kvalitný humor)) dr.quinnova je dračica - prečo sme ju takto nespoznali aj v jej seriáli?! :-) 4*

vilusinska

vilusinska (hodnotenie, recenzie)

velmi velmi dobrá komedie na kterou se dá pořád koukat a neomrzí se to.Ale máš pravdu Jane Seymour mi tam taky neseděla v roli číčí Kat,tu prostě pořád vidím jako slušnou Dr. Quinnovou a hotovo,takže bylo divný koukat jak jí tam Wilson šmatá na prsa :-D

Natilla

Natilla (hodnotenie, recenzie)

Zajímavé téma, jediný, kdo mi tam ale neseděl, byla Jane Seymourová.

Lukins

Lukins (hodnotenie, recenzie)

Nakonec jsem odjonotil 4 hvězdičkami, i když od komedie by se mohlo čekat víc vtipných momentů. Vince Vaughn zahrál velice dobře.

Gienah

Gienah (hodnotenie, recenzie)

dobrá myšlienka, dej sa nevliekol a celkovo sa to dalo pozerať, ale na to, aby som sa zabavila potrebujem iný druh humoru

skocan

skocan (hodnotenie, recenzie)

No rek bych ze na zacatku je to dost dobry,ale postupem casu ztraci na stave a je z toho romanticka slatanina,na 4 hv. to rozhodne neni.

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

Na Hollywood je to mírný nadprůměr v oblasti romantických komedií....bylo tu i několik dobrých hlášek a povedená dvojka....:-)

Reemo

Reemo (hodnotenie, recenzie)

U téhle komedie jsem se skoro vůbec nesmál. Těžko říct čím to vlastně bylo...

ewing

ewing (hodnotenie, recenzie)

ten koniec bol sice otrasny ale inak fajn filmik. dobre som sa bavil ;)

KK1980

KK1980 (hodnotenie, recenzie)

Musím povedať tak takýto štýl filmu som ešte nevidel a veľmi ma pobavil, zasmial čo už nevymyslia.Fakt super, som spokojný aj s výkonom ale i dejom fakt dobrý nápad, pri tom balení, to by ma nenapadlo.

johnys

johnys (hodnotenie, recenzie)

prvni pulka velmi zabavna, pak se to rozplizlo v sladke dlouhe nic...

Kedar1

Kedar1 (hodnotenie, recenzie)

Ideální komedie na páteční večer. Dáte si dobrou večeři, sklenku vína a dost dobře se po náročném pracovním týdnu pobavíte... Perfektní spád a akce v druhé půlce poleví, aby to nakonec byl krásný happyend, ale stejně to nic neubírá na perfektních výkonech dvojice Wilson-Vaughn. Taky mě dostal úsměv Rachel McAdams... :)

grimmb

grimmb (hodnotenie, recenzie)

Radost určitě taky prochází žaludkem. Po tomhle filmu jsem byl opravdu příjemně nasycen.

Súvisiace novinky

Will Ferrell si zazpívá

Will Ferrell si zazpívá

08.03.2019

Zhruba před rokem se objevila zpráva, že herec a komik Will Ferrell (Holmes & Watson, Táta je doma) chystá pro Netflix novou komedii o pěvecké soutěži Eurovize. No a teď se zdá, že se film… (viac)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (viac)

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (viac)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (viac)

Reklama

Reklama