Reklama

Reklama

Štúrovci

(seriál)
Československo, 1991, 5 h 47 min (Minutáž: 66–72 min)

Réžia:

Peter Mikulík

Scenár:

Jozef Bob, Jozef Filo

Kamera:

Ján Ďuriš

Hrajú:

Dušan Jamrich, Štefan Kožka, František Kovár, Viera Strnisková, Diana Mórová, Elo Romančík, Vladimír Jedľovský, Zuzana Kocúriková, Jozef Vajda, Dagmar Sanitrová, Pavel Nový, Radan Rusev, Marek Ťapák (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(1) / Epizódy(5)

Obsahy(1)

Päťdielny televízny seriál približuje najvzrušujúcejšie udalosti dejín slovenského národa v 19. storočí a životné osudy ich hlavného osnovateľa Ľudovíta Štúra. (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa baclajean k tomuto seriálu (3)

Štúrovci (1991) 

Pokiaľ niekto pozná súvislosti a aspoň ako-tak sa vyzná v dejinách a vtedajších osobnostiach, musí uznať, že seriál je spracovaný vynikajúco. Veľké herecké osobnosti slovenského i českého filmu, ktoré sú v seriáli obsadené, zahrali bezchybne a svojimi výkonmi len umocňujú dôležitosť štúrovskej doby. ()

Season 1 (1991) (S01) 

Veľké herecké osobnosti slovenského i českého filmu, ktoré sú v seriáli obsadené, zahrali bezchybne a svojimi výkonmi len umocňujú dôležitosť a významnosť štúrovskej doby. ()

Episode 1 (1991) (S01E01) 

Napínavé už od úvodu, a pokiaľ niekto pozná súvislosti a aspoň ako-tak sa vyzná v dejinách a osobnostiach, musí uznať, že seriál je spracovaný vynikajúco. ()

Reklama

Reklama