Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

K tomuto seriálu som sa dostal úplnou náhodou, no tak ma pochytil, že prvé 4 série som zvládol v priebehu niekoľkých dní. Skvelý a pomerne atypický počin, zachytávajúci rôzne uhly pohľadu na nielen gang ako taký, ale aj na vzťahy v rodine a vzťahy priateľské. Nejde tu iba o bojovanie s inými gangmi či organizáciami, kto pozorne sleduje, naučí s atakpovediac "čítať medzi riadkami".

Prison Break: Útek z väzenia

Prison Break: Útek z väzenia (2005)

Po dllllhom čase som sa konečne dokopal k dopozeraniu 4. série... skvelý seriál, prišiel som pri ňom o veľmi veľa nechtov, ktoré som si obhrýzal... trochu ma mrzí, že to skončilo tak, ako to skončilo, ale tak to býva. Na druhej strane je to trocha posun oproti kompletným happyendom v ostatných seriáloch. Palec hore a plný počet bodov.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po Sons Of Anarchy konečne seriál, ktorému bez akýchkoľvek výčitiek môžem dať 5 hviezdičiek.

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Zrealizovať takýto seriálový projekt chcelo nemalú námahu a predstavivosť, každá epizóda sa niesla v znamení napätia a tajomstva, nútila uvažovať nad tým, čo nastane ďalej. Častokrát dej dokázal diváka dokonale popliesť, 6 sérií je viac než dosť a treba uznať že ani jedna nebola slabá, všetky boli výborné. Seriál tohto typu určite potešil každého, kto z neho videl viac než len 2-3 série.

Internát

Internát (2007)

Hoci herecké výkony sú značne, ak nie veľmi slabé (postáv je však príliš veľa, a tak sa výber hercov akiste praktizoval aj skrz výšky honorára). Napriek tomuto deficitu je však seriál príjemným spestrením - popri všetkých ostatných krimiseriáloch "na jedno kopyto", ktoré aktuálne bombardujú televízneho diváka, Internát má svoju myšlienku, ktorej sa počas celých 7 sérií drží a ktorú prehlbuje. Mysterióznosť je takmer vždy použitá na tých správnych miestach, nie je to žiadne prehnané využívanie záhadných prvkov. Na to, že každá časť trvá takmer hodinu a pol, je až obdivuhodné, že sa takýchto častí podarilo natočiť viac než 70. A všetky dokážu diváka zaujať rovnako dobrým spôsobom, čo pri seriáloch nebýva pravidlom.

9-1-1: Texas

9-1-1: Texas (2020)

Prekvapivo pútavý seriál zameraný nielen na hasičskú či záchranársku prácu.

Štúrovci

Štúrovci (1991)

Pokiaľ niekto pozná súvislosti a aspoň ako-tak sa vyzná v dejinách a vtedajších osobnostiach, musí uznať, že seriál je spracovaný vynikajúco. Veľké herecké osobnosti slovenského i českého filmu, ktoré sú v seriáli obsadené, zahrali bezchybne a svojimi výkonmi len umocňujú dôležitosť štúrovskej doby.