Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja nájomní vrahovia – Mikey a Rose – nikdy nezaváhajú pri plnení vražednej úlohy. Nie sú však iba profesionálnymi partnermi, ale spája ich čosi viac – Rose je nielen Mikeoyvou nevlastnou matkou, ale aj milenkou. Keď im brutálny šéf podsvetia zadá, aby zabili jeho tehotnú milenku, v Rose sa prebudí posledný kúsok svedomia. Možno aj preto, že ju ovplyvňuje jej smrteľná choroba. A tak s Mikeyom obeť zachránia. Pre všetkých troch to však znamená začať drsný život utečencov. Rose a Mikey vedia, že svoju zlú minulosť napravia jedine tak, že svoju „rodinu" ochráni pred číhajúcim nebezpečenstvom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (47)

Driscoll 

všetky recenzie používateľa

70 % --- [DVD] --- Zdá se, že tvůrci "Shadowboxer" dostali nápad, natočit film s neoriginální zápletkou, ale v netradičním pojetí. Sepsali scénář, a ouha, stopaž vyšla pouze na necelou hodinu. Rozhodli se tedy film natáhnout o další půl hodinu tím, že polovinu záběrů zbytečně zpomalí, a přidají pár záběrů, které by filmu zdaleka nechyběly. Sice natáhli film na tradičních 90 minut, ale zřetelně (a negativně) se to podepsalo na tempu. To je snad jediná a nejzásadnější výtka. Jinak, zápletku jsem již naťukl. Přestože něco podobného tu už párkrát bylo, netradiční pojetí, v jakém nám příběh tvůrci předkládají (a především nonkonformní vztahy mezi hlavními hrdiny atd.), film ozvláštňují natolik, že dokáže udržet pozornost až do konce. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

DVD 13 (AJ) - Spíše melancholické psychologické drama z prostředí nájemných vrahů, které není tak špatné, jak se na první dojem může zdát. Ano, není tu téměř žádná akce, ale zase to berme jako něco jiného. Pokud tomu dáte šanci až do konce, dostane se vám průměrný thriller, ve kterém hraje prim pěkná hudba a kamera. 60% ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Emócie sa vyparili... Na tento film som sa nechal zlákať kladnou recenziou v cineme(A.Prokopová 80%)a samozrejme kvalitnou herečkou akou H.Mirrenová určite je.No fakt som sa divil,že práve žena takto kladne ocenila film,na ktorom som ja nič pozitívne nevidel.Áno,jedine H.Mirrenová,ale dostáva malý priestor,rozhodne menší ako som čakal.Cuba Gooding Jr.sa na tento typ úloh nehodí(podľa mňa sa nehodí na žiadny),hoci snaha bola.Príbeh je neuveriteľne predvídateľný,natiahnutý na neznesiteľných 93 min.,hoci si myslím,že by mu bohate stačila aj 50mit.stopáž.Blbosť?Ani nie,pretože film tvorí úvodných a záverečných 20-30 min.Celá prostredná časť filmu dej nikam neposúva ani ho nerozvíja,o emóciach nemôže byť ani reči a po piatej či šiestej súloži v priebehu 40 minút,som sa začal cítiť trapne a v duchu sa pýtam sám seba:"Je to tá desivá a emóciami nabitá dráma ktorú som čakal alebo primitívny,predvídateľný 100-krát prevarený brak okorenený sexuálnymi radovánkami na všemožný spôsob?"Nič proti sexu vo filme,ale takto naťahovať stopáž filmu...Škoda požičovného,času,nervov... ()

10Domik10 

všetky recenzie používateľa

Emóciami nabitý film ?? To nemôžu v tom obsahu myslieť vážne, práveže naopak, je to film bez akejkoľvek emócie a po dopozeraní som cítil veľkú prázdnotu. Scenár, z ktorého sa dalo vyťažiť určite oveľa viac vôbec nevyšiel a dve hviezdičky dávam len za herecké obsadenie, pretože tam chyba nenastala. 35% ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Jediné,co odlišuje Stín zabijáka od jiných,v základu ovšem jemu podobných braků,je styl natočení.Režisér skutečně pojal vyprávět milionkrát omletý příběh trochu jinak,dlouhými tichými záběry,mlčícími hrdiny a téměř až melancholickým nádechem.Neboli jinak řečeno,hodně originálně natočení naprosto neoriginální film.Ono originální nasnímání Stínu zabijáka je ovšem jeho jediné pozitivum(jestli to je pozitivum?).Herci mi sem vůbec nesednou,od Goodinga čekám,jestli každou chvílí ve svém mlčenlivém zabijákovy najednou nenahodí nějaký svůj škleb,Dorff v roli zabijáka je jen přehnaná karikatura,hlavní herečka je dost odpudivá,prostě bída.Hudba k filmu by se dala zařadit také spíš do kategorie "hodně divných".Po celou stopáž film totálně nudí,prostě tentokrát jinakost neznamená kvalitnost. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama