Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Léo a Denis pracujú pre dva odlišné útvary a odlišný je aj ich postoj k práci. Denis sa usiluje predovšetkým získať moc a postavenie, kým Léo je staromódny policajt, ktorý občas neváha prekročiť hranice zákona v záujme spravodlivosti. Keď sa ich cesty osudovo pretnú pri vyšetrovaní série ozbrojených prepadnutí, začína sa vojna policajtov (RTVS)

(viac)

Diskusia

srncek

srncek (hodnotenie, recenzie)

Jeden z najlepších krimi filmov aké som videl..som fanúšik americkej kinematografie,nehanbím sa za to,ale toto by mnohým peckám spoza mláky kľudne nakopalo prdel..perfketný film,odporúčam.

na príspevok reagoval Martin741

Nuf

Nuf (hodnotenie, recenzie)

Průměrný? Nejslabší roli? Pche, tomu říkám rozlišovací schopnosti příšerky s třema očima...

Vodny

Vodny (hodnotenie, recenzie)

Nechápu co všichni na tomto průměrné krimi/drama vidí. Depardieu ve své nejslabší roli (pokud nepočítám ujetost RRRrrrr!!!).

flanker.27

flanker.27 (hodnotenie, recenzie)

Valí se na nás US remake, tomu řikám obchodní nadání, počkat, co kde vymyslej a hned to ukr-, pardon, jsme v kapitalismu, skupovat.

radog

radog (hodnotenie, recenzie)

Dobre odvedená práca francúzskej filmovej školy. Aj napriek niektorým úsekom vo filme keď viete úplne do detailu čo bude o 10 sekúnd nasledova .

Ronyk7

Ronyk7 (hodnotenie, recenzie)

Nusím uznat, že mě tenhle snímek příjemně překvapil. Gerard jak ho neznáme.

mr.twister

mr.twister (hodnotenie, recenzie)

Sel sem do kina na tenhle film aniz bych o nem neco vedel a musim rict ze zazitek byl vcelku rozporuplny. Na jedne strane me zaujala syrovost a zajimavy pribeh, podporeny vynikajicim hereckym obsazenim, Na druhe strane se mi zdalo ze bylo ve filmu spousta nelogicnosti, bud je chyba ve me nebo to tak chtel reziser. Kazdopadne rozhodne doporucuju.

johnys

johnys (hodnotenie, recenzie)

Drsny pravdivy snimek s famozni atmosferou a hereckymi vykony, tomu rikam krimi, nelze nic vytknout...

Reklama

Reklama