Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shane Wolfe (Vin Diesel), príslušník elitnej jednotky, je vojak telom aj dušou, a preto sú mu vlastné odvaha, disciplína a dril. Radšej koná ako hovorí a je zvyknutý plniť akékoľvek rozkazy. Teraz ho však čaká úloha, akú nikdy neplnil. Má sa dočasne postarať o päť detí zavraždeného vedca. Shane veľmi rýchlo zistí, že rodina nie je vojenská jednotka, a tak sa netreba čudovať, že vynaliezavé deti sa ho usilujú zbaviť. Čoskoro však vyjde najavo, že Shane pod drsným výzorom skrýva láskavé srdce a má skutočný opatrovateľský talent a dokáže sa postarať nielen o bábätko, ale aj prešiť školské a milostné problémy starších súrodencov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (308)

dopita 

všetky recenzie používateľa

Prachbídná rodinná komedie s dějem naprosto debilním, kterej nemůže brát vážně ani osmiletý dítě. Humor se ve filmu v podstatě nevyskytuje, jen trapnej pokus o jakási citová pouta, která téměř způsobují fyzickou bolest. Film má bejt oddechovka a díky bohu za to, že celkem uteče, jenže chvílema taky nasere a to víc než dost. Co je ale největším průserem je to, že v hlavní roli hraje Vin Diesel. Ne že by byl vyloženě špatnej, je to můj oblíbenej herec, takže ho celkem akceptuju, ale že si tuhle roli vůbec vybral mě mozek prostě nebere: Vin Diesel kousnutej kachnou do ucha, Vin Diesel zpívá ukolébavku, Vin Diesel na růžovém dětském kole... Ach bože...----------- A proboha jakej chorej mozek nebo drogama sjetej dramaturg na TV Prima dal filmu název Dudlíkátor?? ()

wipeout 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo dobrá zábava, ktorá síce obsahuje všetky muchy, ktoré sa obvzkle vyskytujú vo filmoch podobných no až ku koncu sa väčšinou drží hladina ich intenzity na zvládnuteľnej hranici. Vin diesel síce hrá ťažkopádne no na túto rolu o bolo postačujúce a možno aj nevyhnutné. Kým film neskĺzal do roviny rodinnonáučného tak mal grády a zabávať sa bolo naozaj načom. Mohlo top byť aj o polku hviezdy naviac nebyť toho konca ale no to bola asi daň preto, že cieľová skupina tohto filmu boli rodiny s deťmi.2,5* ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa

Kromě dvou akčních scén a jasné indiano-jonesovské citaci při překonávání nástrah na cestě k trezoru je tento film bohužel jen samá nuda, a ačkoliv Vina Diesela mám velmi rád, je zde zcela nevýrazný. Mám-li ho přirovnat k Arnoldově policajtu, jež řádil ve školce, je to téměř nemožné, neboť zde není ani humor, akce, drama, romance, prostě v tomto filmu drhne vše. Jak něco tak strašného mohlo vydělat tolik peněz? ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku sa divák musí obrniť, pretože jediné čo ho čaká, je 5 faganov, ktorí sa budú snažiť robiť všetko pre to, aby sa divákovi otváral vo vrecku nožík. Lenže veľký Vin Diesel to nevzdá a tak v priebehu dvoch týždňov z týchto faganov urobí milujúcu sa rodinku. Komediálne mi z tohto filmu neprišlo nič a zároveň všetko - nutné podotknúť, že mi bolo na smiech úplne niečo iné ako bolo asi zámerom tejto "komédie" a to, že svalnáč s kojeneckými fľašami a hračkami medzi deťmi vyzeral ako pravý pedofil. Takáto katastrofa nebola ani u Arnolda v Policajtovi zo škôlky. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Vin Diesel sice má ksicht a charisma neohroženého drsného akčního hrdiny, ale mě ze všech filmů, co jsem s ním viděl nejvíce bavil a zaujal právě v této komedii. Tahle komediální poloha mu sedla jak prdel na hrnec. Docela pohodová komedie, která nějak neohromí, ale dokáže zpříjemnit noční šichtu. 3,5* ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (17)

  • Záporáci v závere filmu používajú pištole Heckler & Koch USP-45, SIG-Sauer P226 a Desert Eagle, ako aj karabínu M4A1 s granátometom. (ČSFD)
  • Ve scéně, kde se kachna zakousne muži do rozkroku, skočí na muže ředitelka a muž padá na břicho, čímž by měl ublítit kachně. Ta je však v dalším záběru zcela v pořádku. (Chip89)

Súvisiace novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (viac)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (viac)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (viac)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (viac)

Reklama

Reklama