Reklama

Reklama

Loď duchov

  • Česko Loď duchů (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena výletní loď, která je z dosud nevyjasněných příčin pohřešovaná od roku 1953. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Cestou do přístavu se totiž za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. Vládcem opuštěné lodi je totiž starověký démon... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (400)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kedysi ma to dosť bavilo, slušný horor s pár vydarenými scénami a pamätnou hneď zo začiatku, kedy sa oceľové lanko vysporiada s drahými lodnými tanečníkmi. Po rokoch som len so záujmom sledoval, že to malé preživšie dievčatko bola dnes už dosť známa herečka Emily Browning. A filmu sa podarila aj pointa a prekvapenie na záver. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Velice slušne natočený výplach mozgových buniek, ktorý sa s utekajúcimi minútami a kopiacimi mŕtvolami strháva v megaBé s pointou megaCé. Ale hrdzavú, vlhkú klausro-atmosféru uprieť nemožno a ani to, že Byrne sa ako záporák proste narodil. Už len kôli úvodnej "drátenej scénke" sa to oplatí vidieť. V telke. ()

Reklama

Dr.film 

všetky recenzie používateľa

Ať se Lod duchů snaží hrát na cokoliv, atmosféru staroby a nekonečného bloudění oceánem ji nikdo nevezme. Ze všech stran prostoupávající rez, dlouhé klaustrofobické chodby. Bohužel děj na tom tolik dobře není. Asi do půlky filmu jsem se vcelku dobře bavil, vše ale pokazil konec a dementní vyvrcholení celé zápletky, které se zvrtlo v absolutní patos. ()

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Jako parodie na žánrová klišé velice výživná záležitost, k plnohodnotné hororové áčkovosti však chybí...no, ehm, vlastně úplně všechno. Vezměte si pět libovolných hororů, jukněte na Dokonalou bouři a dostanete minimálně vše, co dokáže Loď duchů nabídnout... Je mi moc líto Karla Urbana, který si po Pánovi prstenů takhle ošklivě kazí reputaci... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Murphy je kapitán remorkéra Artic Warrior. Spolu so svojou posádkou sa živia tým, že na voľnom mori hľadajú staré, opustené lode. Jedného večera dostanú typ na slušný úlovok. V Beringovom mori objavia štyridsať rokov nezvestný taliansky, zaoceánsky parník. Je to obrovská, luxusná loď, ktorá sa stratila v roku 1962. Zdá sa, že im vynesie pekný balík peňazí. Lenže namiesto bohatstva im táto ich výprava prinesie hrôzu, des, strach a smrť. Vstúpili totiž na "Loď duchov". *** ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (16)

  • Po nalezení parníku vyprávi kapitán remorkéru strašidelnou historku o lodi Mary Celeste. Říká, že loď opustila posádka a ta sama urazila7 tisíc mil, proplula Gibraltarem a doplula do Středozemního moře. Ve skutečnosti byla 4. 12. 1872 nalezena na širém oceánu a přes Gibraltar ji pak dopravili zcela nezáhadně její nálezci. (Stejšn)
  • Pracovní název v USA byl Chimera. (Chatterer)
  • Vytvoření zaoceánské lodi Antonia Graza bylo inspirováno italskou výletní lodi Andrea Doria, kterou v roce 1956 potkal tragický osud v podobě potopení. (Chatterer)

Reklama

Reklama