Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýčko Gary (Brian Cox) a hromada dlhov donúti roztomilého smoliara Stevea Barkera (Johnny Knoxville), aby sa uchýlil k strýkovmu plánu takému šialenému a zavrhnutiahodnému, že by dokonca mohol aj fungovať. Bude predstierať mentálnu retardáciu, prenikne na nadchádzajúcu olympiádu pre postihnutých, domov privezie zlato a strýkovi zabezpečí veľkú výhru zo stávky! Lenže nakoniec sa stane to, s čím Steve nerátal – súperi celý jeho podfuk prekukli. Steve však vďaka nim precitne a uvedomí si, že chce zdolať oveľa väčšiu výzvu – stať sa lepším človekom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (216)

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Veselá oddychovka na nedělní večer. Filmu kraluje herecký um Johnnyho Knoxvilla, hrajícího herce hrajícího postiženého člověka na paralympiádě. Trošku za vlasy přitažený koncept je tu pomocí dobrého učebnicově romantickokomedického scénáře zpracován zábavně, neotřele, leč sem tam to trošku dře (zejména při romantické dějové lince), ovšem kdo někdy přišel s někým postiženým do styku nebo koukal na paralympiádu, bude se příjemně bavit. Velice pozitivní a pěkná propagace pomoci postiženým a paralympiády, teda alespoň já tam ten potenciál vidím. Doporučuji jako doplňkový materiál pustit si Pavla Lišku v Manéži Bolka Polívky, kdy se ve formě Návratu idiota snaží přednášet úryvek, kdy Romeo mluví k Julii, která je na balkoně. Rovněž vtipné. A kdo někdy hrál Summer Olympic Games (jak se mačkal enter), toho Knoxvillovo umění jackassu příjemně překvapí při skoku vysokém. ()

Siri69 

všetky recenzie používateľa

Knoxvilla nemusim,ale tohle se mu docela povedlo... Bál jsem se,že když tam hraje Johnny,tak že to bude něco skutečně bláznivého. Ale mile mě překvapilo že to zase takový blázinec nebyl... Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami a nakonec jsem dal 4 jelikož ve filmu hraje i můj oblíbenec Zen Gesner... Komedie u které se určitě pobavíte... 3,5* ()

Reklama

helrohir 

všetky recenzie používateľa

Nič moc teda. V podstate som dosť sklamaný, pretože od filmu s takýmto príbehom a Johnnym Knoxvillom v hlavnej úlohe som očakával poriadnu kopu zábavy v štýle Jackass. Tvorcovia sa však zrejme báli urobiť si príliš veľkú srandu z postihnutých ľudí. Nuž ale pár krát som sa aj zasmial, takže to nie úplne zatrateniahodný film. ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Milionkrát obohratá šablóna, kde dej je možné predpovedať s 99 %-nou pravdepodobnosťou minimálne hodinu do predu :) Trocha originality a prekvapenia by rozhodne nezaškodilo. Napriek zdanlivo zaujímavému (prinajmenšom šialenému) konceptu (a prítomnosti Knoxvilla samozrejme), je celkový dej až prekvapivo umiernený a mdlý. Z letarigie ho občas vytrhne nejaký podarený vtip (pár ich tam je "Volám sa Jeffy Dahmor. S "o". " ), ktorý je ale následne zabitý ústrednou milostnou zápetkou. Klišé strieda klišé (myslené smrteľne vážne) a záverečná trojka - srdcervúce priznanie, rozchod, zmierenie - je už len pre masochistov. Celkovo môžeme film zaradiť k blízkym príbuzným Shallow Hall a Stuck on You bratov Farrellyovcov (produkovali aj Ringera). Čo sa týka Johnnyho Knoxvilla, nemám námietky. Toho retardovaného som mu veril, dokonca aj vtedy, keď sa na neho nehral :o) ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +fain herci -minimum fórů/// Celkem pohodová oddychovka s pěkným příběhem o chlápkovi, který hrál retarda, aby vyhrál olympiádu. Toho retarda hraje Johnny Knoxville a hraje ho velmi dobře. Potěší účast Katherine Heigel a dobrá hudba (ze Sedmy statečných?). Jen scénář by mohl být lepší. Je to komedie, ale gagy jsou podle mě příliš laciné a smát se u filmu moc nebudete. Každopádně mám z filmu dobrý pocit./// Celkem 67%/// ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama