Reklama

Reklama

VOD (1)

Zdrvená Shannon stratí na Booneovom pohrebe reč. Jack sa snaží zorganizovať trestnú výpravu na Lockea, ale väčšina vystrašených ľudí na to nemá odvahu. Locke sa zrazu objaví sám a vyrozpráva, čo sa prihodilo – od objavu lietadla až po jeho pád zo stromu. O poklope sa však nezmieni. Skôr, ako ho rozhnevaný Jack môže napadnúť, od vyčerpania stratí vedomie. Vyjednávačom pri riešení krízy sa stane Sayid. Shannon ho požiada, aby zabil Lockea, ktorý má podľa nej na svedomí Boonovu smrť. Jack zase chce, aby Locke vyklopil všetko, čo ešte pred nimi tají. Sayid a Locke sa potom spoločne vydávajú k vraku lietadla. Cestou sa Sayid snaží z Locka vypáčiť ďalšie tajomstvá, ale nepochodí. Na mieste, kde leží vrak lietadla, Sayid zistí že Locke má svoju vlastnú zbraň. Locke mu potvrdí, že ho omráčil pri hľadaní zdroja signálu. Sayid všetkým potvrdí, že Locke Boona nezabil. Shannon ani Jack mu neveria. Počas hádky Shannom po Lockovi vystrelí. V poslednej chvíli zasiahne Sayid a všetkých upokojí. Medzi Sayidom a Lockom dochádza k istému prielomu vo vzťahoch a obaja si začínajú väčšmi dôverovať. Locke napokon privedie Sayida k poklopu. Na pláži zatiaľ Claire musí riešiť povinnosti čerstvej mamičky. Jednou z nich je aj naučiť sa umeniu upokojiť kričiace dieťatko. Na všeobecné prekvapenie jedine Saywerov hlas dokáže dieťa bez problémov uspať... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sayidův flashback je pravým opakem Jackova flashbacku z minulé epizody (viz můj komentář). I zde je to v podstatě vata, která pouze odpovídá na otázku "Co dělal Sayid v Austrálii a jak se dostal do letadla?", ale zároveň se jedná o napínavý příběh, který rozvíjí Sayidův charakter. Když už vata, tak alespoň zábavná. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepšia (najvypätejšia) scéna sa odohrala na pohrebe, ďalej sa dej rozvíjal očakávaným smerom. Flashback bol dynamický, doplnil tempo epizódy. Pozornosť sa však bohužiaľ delila a nedovolila naplno prežiť niektoré zaujímavé momenty. ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama