Reklama

Reklama

VOD (1)

Locke a Boone už dlhší čas skúmajú tajomný poklop, ukrytý v zemi hlboko v džungli, ktorý sa nedá len tak otvoriť ľudskou silou. Skúsia použiť úderný nástroj, ale márne. Boone je šokovaný, že Locke necíti žiadnu bolesť, keď ho zranil malý šrapnel a má iba malé problémy s chôdzou. Boone začína pochybovať, že sa im poklop podarí otvoriť. Locke ho uteší tým, že ostrov im dal znamenie. V noci sa mu snívalo, že na stromy spadlo lietadlo. Druhý deň sa spoločne vydajú k miestu, kde sa v sne odohrala havária lietadla. Kým Jack a Kate na pláži liečia Sawyerove nepríjemné bolesti hlavy, ktoré spôsobuje jeho krátkozrakosť, Boone a Locke skutočne nájdu havarované lietadlo – leží nad skalami vysoko v korunách stromov. Pretože Locke je čím ďalej tým väčšmi nepohyblivý, dokáže k nemu vyliezť iba Boone. Vo vraku nájde okrem veľkej zásoby drog – bolo to pašerácke lietadlo – aj fungujúce rádio, ktoré sa mu podarí na niekoľko sekúnd oživiť. Lenže v tom okamihu vrak lietadla z koruny stromov spadne aj s Boonom... S vypätím všetkých síl Locke dotiahne zraneného Boona späť do jaskyne. Potom odchádza k zatvorenému poklopu a v zúfalstve a beznádeji pri ňom kľačí. V tom okamihu začne z poklopu vyžarovať svetlo... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (9)

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Očekávala jsem, že poté, co Locke donese zraněného Boona k Jackovi a ostatním, přijde scéna: "What happened?" Locke: "His plane crashed down!" Jack: "Yeah, dude, that was like two months ago.... " Škoda, no, ale ten seriál se bere celkově moc vážně, tak bych měla změnit očekávání. Taky by mě zajímalo, jak dlouho ještě bude ta těhotná paní těhotná. Pokud to bude jako v Orange is the new black, tak cca 20 měsíců. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda venovaná najzaujímavejšej postave seriálu (aspoň doteraz) obsahuje emočné vypätie vo flashbacku aj v prítomnosti, pravé mysteriózno a boj skepsy a viery. Pohlcujúca epizóda, kde je len málo navyše. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama