Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kyle Prattová (Jodie Fosterová) prežíva na ceste z Berlína do New Yorku najhoršiu nočnú moru každej matky – v rozľahlých priestoroch moderného Boeingu 474 sa bez stopy stratí jej šesťročná dcéra Julia (Marlene Lawstonová). Vdova, ktorú psychicky zničila nedávna strata manžela, sa zúfalo snaží neveriacej posádke lietadla, cestujúcim a neskôr i samej sebe dokázať, že nie je šialená. Kyle odmieta uveriť, že jej dieťa zmizlo bez stopy. Napriek tomu, že sa kapitán Rich (Sean Bean) aj letecký ochrankár Gene Carson (Peter Sarsgaard) snažia o tvrdeniach vydesenej ženy nepochybovať, všetky dôkazy smerujú k tomu, že jej dcéra na palube lietadla nikdy nebola. Nie je totiž na zozname cestujúcich a ani letušky si nespomínajú, že by ju videli na palube. Zúfalá Kyle nevie, komu môže dôverovať. Jej materský inštinkt jej však hovorí, že pravdu má ona. Je spolu s dcérou súčasťou nejakého sprisahania? Alebo je skutočne šialená a nerozlišuje realitu od svojich predstáv? Žene, ktorá sa odrazu ocitla celkom osamotená, zostáva jediné – pri pokuse o záchranu dcéry a vyriešenie tajomstva sa musí spoľahnúť iba na svoj vlastný rozum... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (406)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Problém tohoto filmu je, že valnou část mě jen zajímalo, kam se její dcera poděla a jak je to možné. Že Jodi hrála dobře a trochu jsem se nudil, to vše šlo stranou. A když se film začne v půlce tvářit, že to vše byly jen halucinace, ztrácím zájem. Škoda, pointa a závěr stály za to. # SPOILER: Ale aspoň jsem se utvrdil v tom, že ve filmu hajzl i jako hajzl vypadá. # příběh 7 | hudba 5 | humor 0 | akce 1 | napětí 6 | pustil bych si znovu ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Neuveritelný priemer zložený z dvoch polovíc, tej výbornej a tej príšernej. Skoro som neveril, že v roku 2005 sa premieta v kinách so špičkovým obsadením film s tak klišovitým scenárom, typickým pre predchádzajúce desaťročia. Skôr by som zožral nejakých mimozemšťanov alebo nadprirodzenú pointu. Na to, ako sporadicky Foster hrá, by si mohla vyberať lepšie. Videl som v kine v období, keď som mal v ňom šťastie na samé kraviny. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $55miliónovTržby USA $89,707,299Tržby Celosvetovo $223,387,299 ║ Zo začiatku to vypadalo dosť zaujímavo aspoň ten ponúknutý námet o únose malého dievčatko na palube lietadla ale postupne ak sa to chcelo tváriť ako moc inteligentný príbeh plný zvratov a v tej chvíli sa to začalo potápať a meniť a okukanú frašku o hrdinstve z radov obyčajných ľudí, ktorý reagujú v skľúčených momentoch nad svoje možnosti. Prvá polovica filmu buduje dosť husté napätie, ta druhá sa už mení na takú klasickú naháňačku medzi zločincom a obeťou. Taký neškodný film, keď sa to neberie celkom vážne. /60%/ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Epilóg je zadosťučinením pre diváka, ktorý potrebuje počuť nevypovedané. „Našla ju, bola tam, nevzdala sa..“ Nechýba záverečné ospravedlnenie od kapitána „prepáčte, že som vám neveril..“ Ako gesto zmierenia podáva Arab matke tašku. Jednoduché „prepáčte“ z úst hlavnej predstaviteľky by bolo na mieste. Vážené dámy a páni, ďakujeme, že ste leteli s našou leteckou spoločnosťou. ()

Nikon 

všetky recenzie používateľa

Film sliboval mnoho a zpočátku se i snažil svá předsevzetí vyplnit. Ovšem co se z toho vyvinulo za opravdu sračkoidní slátaninu, před tím bych všechny velmi rád varoval (i když už je asi pozdě :). Scénárista se do svých překombinovaných zápletek zamotal tak, že mu ke konci musel někdo píchnout do žil aspoň "trošku" nefalšovaných amerických klišé. Ta se režisér pokusil zobrazit natolik "zajímavě", že neamerický divák jen kroutí hlavou. Také zpomalených záběrů na "akční" Jodie bylo trošku moc (ta za to ale nemůže) ..... Je to film, který svou úrovní zapadá tak do dopoledního vysílání na Nově (a asi tam i skončí). ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (15)

  • Kyslíkové masky, vypustené počas jednej zo scén, záhadne miznú v ďalších. V skutočnosti ich však nemožno počas letu znova vložiť späť. Je to možné až po pristátí a s použitím špeciálneho vybavenia. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Setkáme se včera, lásko!

Setkáme se včera, lásko!

25.04.2007

Určitě si vzpomenete, jak si to Eric Bana a Brad Pitt coby Hektor a Achilles rozdali před branami Tróje na meče a kopí. Bylo to tak přesvědčivé, až se nechce věřit, že v soukromí jsou ti dva kámoši.… (viac)

Reklama

Reklama