Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

david141474 

všetky recenzie používateľa

Určitě půjdu proti davu, když řeknu, že je to podle mě druhý nejlepší díl z této ságy. Tohle je díl, který nemá moc hluchých míst. Je mi jasný že je to podhodnocený jako prase a těch 30% na ČSFD si to opravdu nezaslouží, aspoň za mě ne. V tomhle filmu je Harris i vtipnej, což se mu v předchozích dílech moc nedařilo. Taková scéna na mrakodrapu, v autobuse nebo když řve v autě: ,,To snad není pravda!" je prostě legendární. Všechny tyto scény miluju z celýho srdce. Harris je v tomhle filmu nejlepší ze všech ostatních dílů. Děj je celkem zajímavej, ale není to nic originálního. Postavy jsou solidní a zajímavý. Herci jsou skvělí. Soundtrack je božskej. No a finální zvrat je prostě solidní, já nemůžu jinak. Finální honička je taky nezapomenutelná. Harris tu scénu zlepšuje o 1000%. 10/10 Za mě jednoznačně druhý nejlepší díl z celé ságy! ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Neznámý muž posílá bandu zlodějů znovu a znovu do akce a policie nedokáže množícím se krádežím zabránit. Město ovládá stále větší strach, protože drzost lupičů nezná mezí. Jediné místo před nimi není bezpečné. Snaha mužů v uniformách je marná, protože v okamžiku, kdy už gang takřka dopadnou, objeví se kapitán Harris a zločincům se opět podaří uniknout. Nikdo není iniciativnější než Harris, zvláště když se jedná o návštěvy starosty. Nezajímá jej však výsledek pátrání, nýbrž především a pouze kariéra. I v šestém pokračování se setkáváme s řadou oblíbených postav z předchozích pokračování, ale chybí Mahoney. S jeho odchodem jako by se z komediální série vytratila kvalita. Gagy už jsou takové nějaké obehrané a nějaká větší invence s neznámým režisérem vzala za své. Občas se ještě nějaký ten vtípek přece jen najde a vyloudí si divákův úsměv, ale než se k němu v tomhle díle dopracujeme, tak to přece jen nějak moc trvá. Harris s Proctorem to drží. 30% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No musi se uznat, ze na 5. pokracovani porad docela koukatelny. Navic na pomery tyhle serie solidni pribeh. Mahoney opet neni, ale je tu jeho jakasi nahrada v podani McCoye, kterej se predstavil uz v minulym dile. Ale nutno rict, ze chaba nahrada. Je tu jedinej zasadni problem, dvojka Harris a Proctor. Harris byl ze zacatku proste smejd, kterej nema rad hlavni particku a ty mu delali naschvaly. Tady mu nikdo moc naschvaly nedela, problem je, ze jeho inteligence dosahuje zapornejch hodnot a tudiz je to proste naprosto dementni hovado co posere, na co sahne. Jenze sledovat to uz je spis trapny nez zabavny. No a jelikoz je na tom postavena spousta foru, je to docela pruser. Nicmene porad tu je skoro kompletni sestava, kazdej dostane prostor na nejakej ten for, takze se u toho zabavit da. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

Reklama

Reklama