Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo, nemilosrdný psí bojovník proti zločinu, prichádza spolu so svojimi priateľmi Fredom (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggym (Matthew Lillard) a Velmou (Linda Cardellini), aby sa vypravili na Strašidelný ostrov a vypátrali pôvodcu nadprirodzených úkazov, ktoré desia celé miestne prázdninové letovisko. Najme si ich samotný majiteľ ostrova Emile Mondavarious (Rowan Atkinson). (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (202)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Je to hloupé úplně stejně jako animovaný seriál, ale má to jednu velkou výhodu - ví to o sobě, že to je hloupé, a neustále to využívá k více či méně povedeným vtipům. Dětští diváci si přijdou na své stejně jako milovníci pikantních dvojsmyslů, mě ale nejvíce bavila ta stylizace do brakové, schválně papundeklové grotesky a přítomnost Rowana Atkinsona. Titulní psí hrdina byl také fajn a co se týče party Záhad s. r. o., Matthew Lillard nemá konkurenci. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Prvý hraný celovečerný film Scooby-Doo ma svojho času (10 - 12 ročného) už vtedy na zadok neposadil ale tvrdiť, že sa mi to nepáčilo by bolo klamstvo. Po ďalších pokračovaniach s novými hercami a animovanými filmami ktoré sú pre mňa nepodarky (všetky som nevidel ale stačilo mi) musím uznať, že táto komédia zreje ako víno. Aj po rokoch sa na tom dá pousmiať, Rowan Atkinson ako zloduch bola dobrá voľba. Nehovorím, že ide o niečo extra no s porovnaním ostatných filmov je tento celkom podarený. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Hraná verze příběhů Scooby-Doo a jeho party dojíždí především na tom, že se až příliš drží animované předlohy a vypadá místy nepěkně uměle, na čemž měly velký podíl i slabé efekty monster a Scooby-Doo, zároveň je ve filmu primárně určeném pro mladší publikum až nezdravě moc fekálních scén, které filmu ve výsledku dost podkopávají nohy. Rowan Atkinson nemá ve filmu bohužel co hrát, podobně jako ústřední čtveřice herců, která není vyloženě špatná, ale bohužel svázaná slabým scénářem. ()

Cherry_Bomb 

všetky recenzie používateľa

Scooby-Doo moje detstvo to boli časy! Nedávno som sa v noci zobudila a nemohla spať. Tak som sa rozhodla, že si pozriem nejaký film a vytiahla som si Scoobyho. Bolo asi 02:04, keď som začala pozerať a čas pri tom mi prešiel tak, že som sa ani nenazdala. Po dlhom čase bolo fajn obnoviť si dej niečoho čo som videla nespočetne veľa krát. A musím povedať, že v noci to má svoje čaro. Scooby-Doo, Fred, Daphne, Velma, Shaggy proste stará dobrá klasika! ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Úplně si nejsem jist…..je to asi částečně dáno faktem, že v našich končinách se Scooby nikdy nedostal na úplný top, plus některé věci by se zkrátka měly držet svého kopyta. Tady se moc nedá opřít o příběh, protože ten by se vešel do jedné dvacetiminutové epizody seriálu a spíš se sází na v té době populární mladé herce (Prinze Jr., Gellar, Lillard, Cardellini) a hru s názvem „nevíme o tom, že nejsme animovaní“. Jo a prdící scény………to snad nemůže pobavit ani malé děti. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (24)

Súvisiace novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (viac)

Reklama

Reklama