Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

ecis 

všetky recenzie používateľa

Jeden blbucky film, ktory neviem preco, ale az tak blby mi nepripadal a odpozeral som ho v relativnom pokoji. Nato, ze by to mala byt komedia, vela toho som sa nenasmial (az na uvodne neuveritelne maskovanie Lawrenca za roznasaca pizze). Jedna velka tlchuba, jeden poslusny policajt, jeden diamant, par nahanaciek = velka nenarocna zabavicka. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Odhadnuteľnejšie, ako milostný život slimáka. Ale pri cirka piatej repríze postačujúca, adekvátna zábava patriaca k tomu miernejšiemu, v čom Martin Lawrence hral (viď. záchodová scéna v Agentovi v sukni, rozumieme si, hej?). Originálnu premisu (do budovy som ukryl diamant a keď ma pustili z basy, zistil som, že z budovy sa medzičasom stala policajná stanica a tak teraz musím hrať policajta, aby som sa ku klenotu dostal) dopĺňa fajn herecké obsadenie (Luke Wilson, William Forsythe, zlosyn Peter Greene). ()

Reklama

Blaogranas 

všetky recenzie používateľa

Co všechno je jeden ukecanej a vynalézavej zlodějíček schopnej udělat, aby získal "svůj" ukradenej diamant? No, je toho celkem dost a jak už to ve filmech s Martinem Lawrencem bývá, tak i zde se každý jeho krok řídí dokonalou improvizací. Klasicky ne příliš dějově silná zápletka, žádný film, na nějaké delší zamyšlení; prostě "jednohubka" na pozdní sobotní noc, která sem tam vyloudí úsměv na divákových tvářích. 55%. ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Martin Lawrence pre mňa veľmi dlhý čas bol "len" mladšou verziou Eddieho Murphyho, ale práve vďaka Modrému blesku ho predsa len vnímam očosi pozitívnejšie. Nie žeby bol tento film ohúril čímsi mimoriadnym - ale je vtipný, miestami naozaj drsný, a hlavne celkom dobre sa vynimajúci medzi ostatnými podobnými kúskami : ak už nie svojou kvalitou, tak aspoň svojskou verziou cynizmu a humoru. ()

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

Co se vám na tom tak nelíbí? Martin Lawrence se sem dokonale hodí, v roli "policejního detektiva" je vynikající. Jedna komická situace střídá druhou. Prodavač pizzy je k popukání. U scény v šachtě jsem se válel smíchy. Luke Wilson mi sem tolik nesedl, ale do dvojice s Lawrencem se hodí. William Forsythe je taky správnej, i když nemá příliš prostoru. Olek Krupa v roli záporáka se mi nelíbil už v Sám doma 3. To kvůli němu nedám pět hvězd. Lawrence patří mezi mé oblíbené komiky a tak není divu, že pěji chválu na jeho další počin. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)

Reklama

Reklama