Reklama

Reklama

Policajná akadémia 2

  • Česko Policejní akademie 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obdobie štúdia je na konci, noví policajti nielen úspešne zložili skúšky, ale aj priamo v akcii dokázali, že sú schopní zvládnuť čokoľvek. Do čerstvých absolventov akadémie vkladá veliteľ Lassard  všetku svoju dôveru a  preloží ich na predmestie Los Angeles, do šestnásteho okrsku, ktorého veliteľom je Lassardov brat. Ten je momentálne zaneprázdnený riešením vážnej situácie v mestečku. Čoraz častejšie sa neochotne stretáva s rastúcim zločinom. Miestne obyvateľstvo sa obáva predovšetkým  nebezpečnej punkerskej bandy, vedenej divokým Zedom. Čerství policajti dostanú za úlohu obnoviť v uliciach poriadok a s vervou, sebe vlastnou, sa pustia do práce, čím premenia ulice v oázu absurdného chaosu. Súčasne sa rozhorí nemilosrdná vojna s punkermi a Mahoney (Steve Guttenberg) je vyslaní ako zved do jej stredu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Policejní akademie 2: Jejich první nasazení už samozřejmě není tak dobrá jako její starší sestřička. Hlavně proto, že originalita postav už zkrátka zmizela aneb opakovaný vtip není vtipem. Na druhé straně, jako diváci jsme měli možnost vidět je v akademii se učit. Zažít postavy i v praxi je věc další. Například Larvell Jones v podání Michaela Winslowa je ale vtipný pořád. Chybí citelně G.W. Bailey jako kapitán Harris, ale toho nahradil Mauser čili Art Metrano. Ale první je vždycky to první. Marné. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Logicky pokracovani prvniho dilu, z kadetu jsou poldove a tak se poprve dostavaj na ulice a hlidaj poradek. Sestava lehce proridla, ale nevadi to, protoze beztak zbyly ty nejvyraznejsi a nejsympatictejsi. Jen skoda, ze Gaynes ma jen par steku. Zaporak tu je hyper urvany hovado Goldthwait a stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. ()

Reklama

Godhaj 

všetky recenzie používateľa

,,Rumcajs.“ ,,I můj táta byl Rumcajs.“ Oproti prvnímu dílu šla kvalita o hodně dolů. Příběh už není takový hravý, je to víceméně jen pošťuchování policistů s výtržníky. Banda výtržníků navíc působí hrozně pitomě a jejich chování připomíná spíš nějakou skupinku mentálně postižených. Vtipných momentů ubylo, naschvály už tak vtipné nejsou a většina postav z prvního dílu už byla jen do počtu a klidně místo nich mohl hrát někdo jiný. Podle mě mohli tvůrci klidně pokračovat s příběhem v akademii a dopadlo by to lépe. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

To, co bylo dobré na jedničce, je tady samozřejmě přítomno také. Nicméně už je to opakování toho samého, takže kvalita rapidně klesá. Na tenhle díl se ale dá ještě v pohodě dívat bez zbytečného koukání na hodiny a obracení očí v sloup. Další díly ale asi ani vidět nemusím, protože předpokládám, že budou stále jenom horší a horší. 55% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

O dosť slabšie pokračovanie v ktorom sa kadeti policajnej akadémie prvýkrát zaraďujú do radov policajtov. Objaví sa tu ale niekoľko nových postáv, ktoré sa objavia v ďalších pokračovaniach, vrátane natvrdlého pomocníka Proctora a tiež dvojica Zed a Sweetchuck. Absenciu Harrisa vyrovnávajú práve Sweetchuck a hlavne Zed. Ten je vždy veľmi vtipný a stačí mu len otvoriť pusu a zavrešťať a väčšina divákov sa láme na kolenách. Láska Tucka je tak trochu čerešničkou na torte. Mohoney ja som panna! ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (15)

  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 7 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama