Reklama

Reklama

Vojak 3: Obkľúčenie

(TV film)
  • Slovensko Mariňák 3: Obkľúčenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Desiatnik Evan Albright (Charlie Weber) je nováčikom v elitnej jednotke námorného vojska, ktorá zabezpečuje a stráži veľvyslanectvo USA v pokojnej arabskej krajine na Blízkom východe. Spriatelená krajina žije v mieri, a tak vojaci trávia dni rutinnými cvičeniami, počítačovými hrami a internými bojmi o povýšenie. Preto sa je pre všetkých obrovským šokom, keď ambasádu nečakane prepadne početná skupina arabských teroristov. Dobre vyzbrojení a vycvičení militanti útočia s cieľom zabiť informátora na veľvyslanectve. Nepriateľský útok prichádza ako blesk z jasného neba práve vo chvíli, keď nováčik Evan nastúpil do svojej prvej ostrej strážnej služby. Mariňáci s minimom bojových skúseností musia nabrať obrovskú odvahu a vôľu bojovať, aby ochránili nielen veľvyslanca a zamestnancov ambasády, ale aj sami seba v prvom ostrom bojovom nasadení, ktoré ľahko môže prerásť do obrovského medzinárodného vojnového konfliktu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Bohuzial potom, co si nasadis spravne bryle, tak zistis, ze to je jednotka. ;-)

Uživateľ vegetol.mp zmazal svoj príspevok.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Já vím dneska prdneš filmy na fleshku tu zasuneš do tv a čumíš na to. Já furt poctivě vypaluju a kupuju v trafice prázdný dývka po deseti korunách, ale to jsem asi jedinej kdo to takhle ještě dělá :-)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Ty si praveze moderny. Dnes je uz out zbierat filmy na fyzickych nosicoch.

To robia len stari ludia ako vegetol alebo ja.

Ale mna to uz prestava bavit.

na príspevok reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Tak já to kupuju, když je to za levno. Ceny těch blurayů se furt pohybujou nahoru a dolů. Máš třeba akce v Tescu, kdy jsou za 99 a za dva dny stojí třikrát tolik. Takže já nejdřív kupuju a dívám se dle nálady. A na některý filmy prostě náladu nemám:)

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

No já když si zpravidla něco koupím, tak na to hned mrknu :-) Ale já vlastně nic nekupuju jenom filmagy v papírových obalech po deseti korunách na hlavním nádraží, takže můj názor v tomto směru asi není relevantní :-)

na príspevok reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike , Wacoslav1

Lacike: Vím já. Koupil jsem to ve slevě:)) Spíš to vypadá jako rutinní zábavnej akčňák typu skoukni a zapomeň.

 

Wáca: Co je na tom zajímavýho? Mám na bluray třeba i Pěsti ze železa 2, Herkula s Rockem, Ranhojiče, Nočního běžce s Neesonem, Inherent Vice nebo Osamělýho jezdce s Deppem a ani jeden jsem ještě neviděl.

na príspevok reagoval Wacoslav1, Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Tak problém mnoha titulků je, že to co by mohlo být ve dvou řádcích, dává do každý zvlášť a takhle to naroste, ale tipuju že i po lehký redukci jich aspoň 1000 zbyde.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Já přeci nejsem obránce sračkoidních béček. Pokud je béčko sračkoidní, jako Mercenaries, nemám s tím problém. Jen o každým režisérovi netvrdím, že je nemehlo jen proto, že stříhá přes osu:))

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Už to fakt vylezlo. Možná i na ty titule počkám čuju dobrý béčko. Nějaká dobrá duše? (vegetolmp?) nechtěl by to přeložit? :-)

na príspevok reagoval Lacike

Reklama

Reklama