Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(viac)

Recenzie (160)

Marius 

všetky recenzie používateľa

Rukopis režiséra spozná pozorný divák už v prvých dvoch minútach, keď hrá skladba, ktorá sa objavila už v My Sassy Girl . Prvá polovica Classicu pripomenie MSG zas milým a neotrelým humorom. Mínusom filmu je stopáž a prílišná natiahnutosť niektorých na city hrajúcich častí. I keď sledujeme vlastne príbeh dvoch lások, chvíľami Classic naozaj nudí. Každopádne koncová pointa je úžasná, rovnako ako Ye-jin Son v hlavnej roli. A HUDBA v tomto filme je naozaj skvostná, inak povedane ja ten Pachelbelov Canon milujem temer ako Air od Bacha. 9/10Update 19.2.06 Ako často sa Vám stáva, že film (a hudba) vo Vás rezonuje ešte týždeň po tom, ako ste ho videli ? Mne zriedka takže zvyšujem na 10/10 ()

ambron 

všetky recenzie používateľa

Kórejčania znova ukázali, ako má vyzerať romantický film. Príbeh je síce pre tento žáner typický, ale čo ho robí výnimočným je to, ako je divákovi servírovaný. Bol som očarený jeho neuveriteľnou jemnosťou, niekedy som mal pocit , že sa obraz v "telke" predo mnou doslova rozplynie. Pochvaľujem aj režisérov výber hercov do hlavných postáv, ktorí podali presvedčivé výkony a celkovo im to slušalo. ()

Reklama

zahadna 

všetky recenzie používateľa

V posledných mesiacoch ma veľmi zaujala ázijská kinematografia, náhodou som objavila prvýkrát tento film a priam mi učaroval....a to nie len tento, je ich naozaj veľa a neskutočne sa mi páčia, strašne krásny, smutný, plný ozajstnej lásky a samozrejme dojímavý koniec, ja som sa od neho nevedela ešte dlho odpútať. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Krásny film, ktorého romantické naťahovačky s pribúdajúcim časom začali pomaly kaziť dojem (a strhávať percentá) "čistoty citov". A tento krát aj prehnaná posadnutisť klasickou hudbou môže za to, že zaokrúhľujem (aj cez tradične mocný finiš) nadol. 70% za melodramatický milostný trojuholník, ktorý sa bez problémov zaobišiel bez intrík a negatívnych emócii. Z Kwakovej "milostnej trilógie" pre mňa najslabší kúsok. ()

maverick10 

všetky recenzie používateľa

Zatraceni korejci. Zase dalsi prival slane vody. Bezkonkurencni prival emoci naprosto ucelove zamerenych na ty nejemocionalnejsi lidske city. Tohle snad dokaze rozbrecet i neboztiky v marnici. Urcite k tomu dopomaha dokonala hudba P.S. EdoS k melodramatu privaly slz a pomale tempo patri!!! :-) To je jako horor bez mrazeni v zadech ci komedie bez smichu, tramvaj bez ridice ci snad poslanecka snemovna plna poslancu. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama