Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(viac)

Recenzie (160)

novoten 

všetky recenzie používateľa

Kdo je jen trochu zběhlý v asijské romantice, toho Classic nepřekvapí, ale copak na tom záleží, když z něj něha teče v mohutných vlnách? Osobně se mi daleko víc líbil zářivě láskyplný příběh matky, kde není nouze o smutek nebo naopak o zamilovaností prozářené scény s vrcholem v geniální válečné pasáži. Linie dcery je ve své melancholii možná až příliš zdlouhavá. 75% ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Dalsia juhokorejska romanticka melodrama od rezisera Jae-young Kwak (ktory ma na svedomi rovnako famoznu My Sassy girl ako najnovsie aj o nieco slabsie Windstruck), pri ktorej som sa pocas ako aj este dlho po, citil ako v nebi, do ktoreho som sa dostal skrz duhu na oblohe... :-) Film doslova prekypuje citmi. Je tak cisty, ludsky, dojemny, krasny ako i miestami smutny, ze marne momentalne lovim v pamati, ci som nieco jemu podobne niekedy videl. V kazdom pripade nanho nikdy nezabudnem a ked najblizsie zbadam svetlusku - viem isto, ze srdce mi zaplesa radostou a stastim pri spomienke na tento film. Nadhera. ()

Reklama

Laputa 

všetky recenzie používateľa

Skvělý film. Ye-jin Son ztvárnila Ji-hae. Ye-jin Son je podle mě jedna z nejnadanějších korejských hereček a moje oblíbenkyně. Spolu se skvělými výkony In-seonga Jo a Seung-u Joa a úžasnou hudbou provázející celý tento úžasný film. Jedna věc mě, ale mrzela, když chvíli před koncem Ye-jin Son velice brečela, tak jí vůbec netekly slzy a podle toho, jak brečela, tak by s ní měly téct proudem. Ale tato maličkost nezkázi film velikých kvalit. ()

ivan_drago 

všetky recenzie používateľa

Film mě tedy nedojal, nějak u mě nezafungovala chemie mezi hlavními představiteli... Co oceňuji jsou moc milé komické scénky, taková slušnost a ostýchavost v rodících se vztazích nám servírovaných a pěkné prolínání mezi těmi dvěma příběhy... kdy mi tedy z minulosti přišel mnohem silnější... Právě díky tomu, že se ve filmu prolínají dvě příběhové linky, se film ani moc netáhne a nenudí, ale ten konec mi přišel dost znásilněný a takový umělý... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Kwak podáva ďalší s podmanivých príbehov o láske. Príbehov takých silných, jednoduchých a úprimných, že je na ne jednoducho radosť pozerať. Obidve pararely príbehu sú krásne vykonštruované a majú špecifickú atmosféru, ktorá je krásne dotvorená charaktermi, ktoré sú nezabudnuteľné. Celý film je vlastne postavený na jednej jedinej emócií a tú tvorí láska. Kwak nám ukazuje ale lásku ako čistú povznášajúcu emóciu, ktorá povznáša súkolie romantiky do najväčších výšin a ktorá si vystačí bez fyzického prejavu, a aj napriek tomu vidíte v pohľadoch hlavných hrdinov ten najúprimnejší cit vôbec. Skvele dotvorená hudba, hlavne manfred mann. Samozrejme tu nechýbajú dramaticky vyhrotené situácie ale aj nevtieravý humor. Jednoducho skvelý nástupca My sassy girl, ktorý je iný, výnimočný, svojský, pričom rozpráva o úplne istej veci. Klobúk dolu. teším na ďalší film. ospravedlnujem sa za toľko krásne. Keď ono je to také pekné:) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama