Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ona je drsná policistka bez slitování, on dobrosrdečný učitel, který jen pronásledoval zloděje ukradené dámské kabelky. Na policejní stanici ale skončil on. A právě na základě těchto událostí vznikne životní pouto dvou mladých lidí, kterým život zrovna dvakrát nepřeje. Jak se dá vypořádat s nepřízní osudu? A vyplatí se vůbec bojovat? Režisér Jae-young Kwak (My Sassy Girl, The Classic) i do třetice originálním způsobem obohacuje vody romantického filmu. (numi)

(viac)

Recenzie (89)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Láska je ten najsilnejší cit. Cit, ktorý ako jediný dokáže človeka prinútiť siahnúť na svoj život a to len pre to zvlaštne tlačenie pri srdci. Legenda pravila, že princ po 49 dňoch navždy odíde, ale dovtedy sa príde rozlúčiť so svojou princeznou. Po smrti sa chcel stať vetrom. Oplatí sa čakať ? Oplatí sa prežívať pre tých pár sekúnd ? Otázku, ktorú treba pokladať rozvážne a na odpoveď násjť ten správny čas. Niekedy je menej viac a úporné snaženie môže mať oveľa slabší efekt ako nápad, prirodzenosť, voľba prostriedku. Že niesú slzy na krajíčku to, čo nám zviera hrdlo, že to nieje smutná pesnička, ale možno iba pohľad keď niesú treba slová. A že to ide, ma už Kwak raz presvedčil. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Abych se přiznal, tak zprvu sem si ani nevšim nějaký podobnosti s My sassy girl, ale jak sem tak nad tim zapřemýšlel, což teda dalo docela namáhu a moc se mi do toho nechtělo, ale tak sem si řek, kdo nic nezkusí, nic se nedozví, takže sem zapřemýšlel a musim uznat, že to některý příběhový prvky rozhodně podobný má, nicméně to mi ani trochu nevadí a první polovina se mi hodně líbila, taková milá pohodová a docela komediálně a zábavně podaná a k tomu roztomilá Jeon Ji-hyeon, jenže pak je brutální řez do příběhu, nastupuje rádoby velký drámo a mě to přestalo bavit, přišlo mi to trochu brzký, přece jenom hodina tohohle ubrečenýho drama byla docela dost, i když je pravda, že to bylo dobře natočený a ta legenda zajímavá a pěkně podaná ()

Reklama

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj... Môj obľúbený "romantický" režisér opäť spája svoje sily s mojou obľúbenou "romantickou" herečkou a chcú pokračovať v šľapajách môjho veľmi obľúbeného romantického filmu. Nedokážem si predstaviť, ako pri takejto vynikajúcej zostave mohlo vzniknúť niečo tak zmätené a zlé, ako je Windstruck. Scenár filmu predstvuje niečo ako zhluk nezmyselných akčných scén, za vlasy pritiahnutých krimizápletiek, nereálnych a často trápnych komediálnych vsuviek a romantiky, ktorá sa snaží upomínať na MSG, ale bohužiaľ väčšinou postráda skutočné emócie a ku koncu už nehorázne citovo vydiera. A toto veru nezachráni už ani moja láska Ji-hyun Jun. Najhoršie je, že to vôbec nemuselo byť zlé - stačil by jeden zmysluplnejší scenár, uveriteľnejšie postavy, viac citu a viac takých podarených scén ako keď boli hrdinovia k sebe pripútaní a už boli späť z "akcie" (myslím to "umývanie", zobudenie sa z postele...), príp. "vietor v izbe" (tá scéna bola pekná a dojemná, ale Kwak aj ju dokázal zabiť, keď ju o 20 minút použil znovu...) alebo záverečný veľmi milý odkaz na MSG, ktorý ale ešte viac pripomenul, o koľko svetelných rokov lepší film to bol... Pri všetkej snahe nájsť vo filme viac "dobrého" mi to jednoducho ale nevychádza lepšie ako na 4/10. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Megafilm. Asi ako tá najväčšia hollywoodska produkcia seknutá nejneúnosnejšou možnou dávkou korejského sentimentu. Najväčší gýč, čo som kedy videl - dosť možno najväčší gýč, ktorý bol kedy natočený. Tých päť hviezdičiek je asi rovnako opodstatnených ako by boli povedzme dve, ale ja mám ten film skrátka rád. Páčilo sa mi to viac jak jednotka, Ji-hyeon Jeon je tu sladká, že to už viac ani nejde a soundtrack je rovnako krásne presladený, ako celý film. Guilty Pleasure a jedno z najväčších. ()

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Film celkem průměrný, ale Jeon Ji-hyeon jako vždy skvělá. Akorát mi to hlavně na konci vůbec nedávalo smysl. Co měla znamenat ta podivná spojitost s My Sassy Girl? (Kdo před tímhle filmem neviděl My Sassy Girl tam tu spojitost neuvidí) Konec byl vážně hodně divný. ~(3,2)~ ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Hudební stopu nahrála pražská filharmonie pod vedením dirigenta Stanislava Vavřínka. (Vavča)

Reklama

Reklama