Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo, keď sa jeden mladý muž a jedna mladá žena stretli počas letu z L. A. do New Yorku. Oliver Martin (Ashton Kutcher) je čerstvým absolventom univerzity s presným a dokonalým časovým plánom pre splnenie jeho dvoch snov – dosiahnuť úspech v podnikaní a nájsť skutočnú lásku. Emily Friehlová (Amanda Peetová) je spontánna, drzá tínedžerka so sklonom k extrémom. Dva protipóly, dva nezlučiteľné spôsoby života. Síce sa zapletú na toalete lietadla, ale je jasné, že k sebe jednoducho nepatria. Aj keď sa však každý vyberú svojou cestou, zdá sa, že osud má s nimi iné zámery. A tak na seba z času na čas narazia, rok za rokom, zakaždým v inom meste, inom zamestnaní a inom vzťahu. A vždy v nesprávnej chvíli. Predsa ich niečo nevysvetliteľné k sebe priťahuje. Ako sa môžu spolu zasmiať, ako sa môžu rozprávať o čomkoľvek... Postupne sa z príležitostných kamarátov stávajú najlepší priatelia. Obaja hľadajú lásku a vzťah, ktorý by znova nedopadol katastrofálne. Trvá však niekoľko rokov, kým obaja zistia, že to, čo  k sebe cítia je… Takmer ako láska... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (240)

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Do komedie to ma celkem daleko, bouzel :(. Jedinymi svetlymi misty celeho filmu je muzika a Ashtonuv pevecky vyjev skoro na konci filmu...jinak se film placa jak velryba na melcine a nic dobreho pro nej z toho nekouka...skoda, potencial na to mel (a nutno rici, ze tento potencial nezabili herci!! nybrz scenariste) ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príjemná romantická komédia, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Ani spôsob, akým bol príbeh predostretý divákovi (skokovo, retrospektívne) nebol na zahodenie, pričom všetko to dobré podčiarkli sympatickí herci. Skrátka aj keď často plytké, klišé a tematicky obohrané, za stratu času to rozhodne nepovažujem. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Po delší době zase nějakej romantickej film, o kterym lze říct, že byl vcelku zajímavej. Hlavně díky příběhu, kterej působil jako ze života (ačkoliv mně se něco takovýho (zatim) nestalo). Pravda je, že se děj občas trochu vlek, ale nehty jsem si nudou neukousal a několik očekávanejch klišé, který se objevily, jsem přežil. Trochu mě mrzí, že se nepodařilo líp obsadit hlavní role. Kutcher a Peet jsou sice hodně velký sympaťáci, ale herectví jim opravdu moc nejde (předevšim Kutcherovi). Nenáročná zábava a sympatická jednohubka, tři silnější hvězdy. ()

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Z herců jsem znal pouze Kutchera a trošku Peet (z Můj soused zabiják), kterého nemám rád. => nečekal jsem vůbec nic, ale nakonec to bylo příjemné překvapení. Kutcher zde do té role prostě seděl a Amanda Peet tu taky zahrála kvalitně a navíc sama o sobě dokázala rozzářit několik scén. Scénář, kdy v průběhu 6 let potkáte v Americe hned několikrt ttutéž osobu/vyvolenou/vyvoleného mezi tím se spolu párkrát vyspíte, aby nastal happy end a začaly jste spolu chodit, mi moc neseděl, ale zase to zpracování nebylo špatné... Kdyby měl film kratší stopáž a odpadlo pár scén, tak bych dal 4z5, ale skoro 2 hodiny jsou na tento film příliš. => 3z5 ()

Darth Vader 

všetky recenzie používateľa

Nebyl jsem zklamán ani extrémě nadšen. Romantický film (trochu) odlišný od ostatních. Nic mě v něm nevyvedlo z míry a čas mi příjemně uběhl, otázkou zůstává zda je dobře, že mě nic tak extra nezaujalo?! Ústřední dvojce vypadala celkem zajímavě a nutno podotknout, že já se zamiloval do očí Amandy Peet! Laská zde pro mě vygradovala asi v půlce filmu pak to bylo slabší, asi to bylo tím, že jsem už byl spokojen a nic jsem nečekal. Já nevím můj komentář je stejně zmatený jako já sám! Dávám velmi slušné 3*, ale v podstatě nevím za co. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama