Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo, keď sa jeden mladý muž a jedna mladá žena stretli počas letu z L. A. do New Yorku. Oliver Martin (Ashton Kutcher) je čerstvým absolventom univerzity s presným a dokonalým časovým plánom pre splnenie jeho dvoch snov – dosiahnuť úspech v podnikaní a nájsť skutočnú lásku. Emily Friehlová (Amanda Peetová) je spontánna, drzá tínedžerka so sklonom k extrémom. Dva protipóly, dva nezlučiteľné spôsoby života. Síce sa zapletú na toalete lietadla, ale je jasné, že k sebe jednoducho nepatria. Aj keď sa však každý vyberú svojou cestou, zdá sa, že osud má s nimi iné zámery. A tak na seba z času na čas narazia, rok za rokom, zakaždým v inom meste, inom zamestnaní a inom vzťahu. A vždy v nesprávnej chvíli. Predsa ich niečo nevysvetliteľné k sebe priťahuje. Ako sa môžu spolu zasmiať, ako sa môžu rozprávať o čomkoľvek... Postupne sa z príležitostných kamarátov stávajú najlepší priatelia. Obaja hľadajú lásku a vzťah, ktorý by znova nedopadol katastrofálne. Trvá však niekoľko rokov, kým obaja zistia, že to, čo  k sebe cítia je… Takmer ako láska... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (240)

Vejrrr 

všetky recenzie používateľa

Trochu mě zamrzela "ta modrá barva" filmu tady. Z tý extrémný hroudy romantickejch filmů, kde bylo všechno předvídatelný a nudný... Tohle pro mě byl moc krásnej výčnělek s kusem pravdy a reality. Ale každý má oblíbený "romantický" film zkrátka jinačí. Že by to tak silně záleželo na tom, jaký sám kdo je a jaké má představy o lásce ?? ()

mikulíšek 

všetky recenzie používateľa

Romantická komedie, v které chybí humor (nebo není vtipný) a romantika je v něm strojená a nezajímavá. Náhodou se potkají, pak s v průběhu let párkrát krátce setkají, aby si uvědomili, že se milují - tomu snad ani nejde uvěřit. Oba hrdinové mi přišli nesympatičtí, ona vypadá o dost starší, ani jeden nepředvádí ani humor ani dramatický výkon. Značně by pomohlo, kdyby film měl jen 90 minut, ale obávám se, že by to nic nevyřešilo. ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Všechno se začalo, když se jeden mladý muž a jedna mladá žena setkali během letu z L.A. do New Yorku a zamilovali se do sebe. Tenhle film jsem si ovšem nějak moc nezamiloval já, a jen jsem sledoval, jak jsou Ashton Kutcher a Amanda Peet solidně nepřesvědčiví, a scénář, až na několik momentů, v podstatě nenabízí nic, co by stálo za pozornost. Je to nuda. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Scénář je jen nepříliš nápaditou variací na Když Harry potkal Sally a pokud film alespoň částečně funguje, je to zásluha režiséra a všech (=obou) herců. Vedlejší postavy jsou tady totiž tak asi dvě, zbytek spadá do kategorie figurek na jedno použití. Některé scény jsou povedené, ale těch titulků „o X roků později“ bylo příliš a film se měl vejít tak do 90 minut. ()

animario 

všetky recenzie používateľa

Celkem ucházející romanťárna na nedělní večer. Z Eštna Kačera sice nikdy herec nebude, ale zrovna tady mi jeho omezenej projev nevadil, Amandu Pýtovou mám zafixovanou jako potrefenou pindu s úchylkou v mordování lidí z Mýho souseda zabijáka, ale tady byla milá a chvílema k zulíbání (hlavně v tý růžový mikině..mám rád holky v mikinách..a s kapucí). Asi na mě jde jaro.. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama