Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vřískejte, dokud můžete. Pokračování slavného filmového hororu je opět tady a nikdo neví, kdo je vrah. Studentka Neve Campbell je cílem nepolapitelného zabijáka. Jeho počínání se nápadně podobá vraždám, ke kterým došlo před dvěma lety. Woodsborské peklo opět začíná. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (368)

Disk 

všetky recenzie používateľa

Už ne tak pečlivě vysoustružené jako geniální první díl, ale přesto jde o velmi dobrý počin. Popkulturních narážek je tu sice méně, než by si člověk přál, ale Craven s Williamsonem tentokrát více zapracovali (jak se na pravidla sequelů sluší a patří) na vraždách a hororové atmosféře. Grandiózní finále v divadle je ovšem masterpiece. Na pointu ve stylu Pátku třináctého nemá ani M. Night Shyamalan. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ani jednicka nebyla zadnej extra horor a dvojka v podstate kopiruje zajetej princip. Opet vicemene sympaticky herci komentujou deni a zde se navic obcas chovaj docela nelogicky, opet tu je par povedenejch vrazd a opet tu je slusna hudba. Problem je v tom, ze to samy uz bylo k videni v prvnim dile v lepsi verzi. Sice nekdo ve filmu rika pravidla dvojek - promakanejsi vrazdy a vic krve, ale me spis prislo, ze tu je vseho min. A zaverecna pointa byla dost debilni. Navic je celej film zbytecne dlouhej a opet sem si spis vybavoval Scary Movie. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Stále je to ešte nadupaná zábava, len škoda, že , Sarah Michelle Gellar sa musela rozlúčiť tak skoro. Vraždy boli ako je v tejto sérii zvykom rýchle a nekompromisné a killerovia boli do poslednej finálovej vybíjanej záhadou a to je len dobre. Tento krát pri niektorých scénach sa dá aj pousmiať a je sympatické, že v niektorých scénach sa film vracia k jednotke ako film v kinách. Ešte stále Solídna stvoročka. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Rozzuzlení bylo na Vřískot málo. Jednoho jsem tipoval dobře. Taky nechápu, proč se nepodívala, když byli v autě a jak se bavili hned na začátku o tom, že dvojka nikdy nebude lepší než první díl, tak s tím souhlasím. U pár filmů to je vyjímka, ale tady se to potvrdilo. Kulka pro jistotu? No to snad ne! Díky tomu jsem se rozhodl jen pro dvě hvězdy, protože to bylo fakt trapný. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

WTF!!! Toto som vážne ale vážne nečakal. Dvojka vreskotu je TO ISTÉ ako jednotka. Samozrejme sa tu nachádza pár nových scén to ano ale celkovo sa nejedná o nič nové a williamson sa tentoraz scénaristicky nepredviedol. Replika im talking serious. its serious, je začiatok nezrovnalostí a hlúpostí ktorými zaváňa celý film. Samozrejme je tu vysvetlená aj začiatočná scéna v kine ktoré je skvelá ale celkovo je film tak strašne dlhý a ťažkopádny že keby ste zabudli na tú scénu tak je to pochopiteľné. Mne to príde ako keby nevedeli prísť s niečim novým ale to nie je to najhoršie. Celkovo sa celá trištvrtina filmu dá pozerať. Je napínavá, scéna v stižni, v aute aj keď aj to narúša neustále vystupovanie postáv a neustále dohady , kto to je a kto to nie je, je to hlúpe trápne a hlavne som tomu už tak neveril ako pri NAOZAJ strašidelnej jednotke. Kennedy ktorého postrehy hororových filmov boli príjemným sprestrením zabili a to ma mrzelo úplne najviac , lebo bol pamätná postava. Koniec je odfláknutý a trápny. Takže film drží nad vodou len režisér ktorý je predsa len majstrom napätia a v niektorých scénach je to vidieť, Campbellová v úlohe Sindy, Arquette v úlohe deweyiho a Coxová v úlohe Gail. Potom Kennedy a Olyphant ktorého mám rád ale bohužiaľ jeho finálny prejav takpovediac rúca celý charakter postavy. Ostatné postavičky sú tu na okrasu. Plus vrah vám musí byť jasný od momentu kedy sa na scéne vytratí jedna z postáv a prekvapívý komplic je na smiech. Celkovo je to ako zlá komédia ktorá kopíruje vynikajúcu jednotku ale tvári sa vážne. Slabé tri ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (56)

  • Když vrah ujíždí s policistou na kapotě, tak auto odře o zaparkovaný vůz. V dalším záběru je ale auto nepoškozené. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (viac)

Reklama

Reklama