Reklama

Reklama

Hra na skrývačku

  • Česko Hra na schovávanou (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Robert De Niro hrá úlohu starostlivého otca a vdovca Davida Callawaya v napínavom thrilleri Hra na Schovávačku. Dakota Fanning stvárňuje jeho mladú dcéru Emily, ktorá skrýva neuveriteľné tajomstvo. Na začiatku príbehu náhle zomrie Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová). Otec a dcéra sa presťahujú do severnej časti štátu New York, aby sa Emily zbavila spomienok na život s matkou v Manhattane. Osamelé dievča si vytvorí imaginárneho priateľa Charlieho. Spočiatku považuje David Charlieho za príjemné rozptýlenie smutnej Emilinej dušičky, ale po sérii hrozných udalostí, ktoré začnú ich život sprevádzať, dospeje k záveru: Charlie možno skutočne existuje... Ak áno, Emily by sa s ním mala prestať kamarátiť. Len aby nebolo neskoro. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (318)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

De Niro má posledné roky čudný nos na projekty. Asi sa mu zhoršuje. Starne. Koľko priemerných a podpriemerných filmov natočil za posledných desať rokov, to snáď ani nie je možné. Boli časy, keď som si nenechal ujsť ani jediný film s jeho menom, ale teraz sa riadim recenziami. Na tento film to bola takisto bieda. Ísť na to do kina? Za také prachy ani náhodou. Požičať si to? Nie, prečo pozerať a utrácať za dvojhviezdičkový film. Počkať si na to v TV? Bohužiaľ, ani to nemôžem úplne doporučiť.Prvý krát som jednému z najlepších hercov neveril čo hraje. Príbeh bol úplne béčkovo predvídateľný, mizerne zrežírovaný a Dakota bola presvedčivejšia ako De Niro. Scenáristovi prajem, aby už nikdy nenašiel pero. Hrať sa na schovávačku po tme s černochmi je určite lepšia voľba ako sledovať tento nepodarok.Film 40%. ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Prvni pulka je opravdu natolik nudna, ze clovek ma asi tak 10x nutkani prepnout na jiny kanal. Nicmene zvedavost nedovoli a nuti se koukat dale, pricemz napeti je stupnovano postupne a kvalitne. Zaverecna pointa je vsak predvidatelna uz zhruba z pulky filmu, ale konec je i celkem napinavy. Znacne rozpacity snimek, u ktereho jsem predlouho vahal s hodnocenim, ale nakonec slabe 2 hvezdy. Mimochodem, prvni film, ve kterém mě malá Dakota z duše neiritovala! ()

Reklama

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Sakra škoda toho nic moc konce. Jak bylo psáno v jedné recenzi: Kdyby film skončil se slovy "tatínek odešel", byly by to jasné 4*. Ale posledních cca 20 minut z výborného hororu ujíždí na vedlejší kolej s typickými klišé typu musíme tam mít mrtvého šerifa abysme mohli dát hrdince zbraň, záporák = moc dlouho se vykecávající záporák atd. Kamera velmi pěkně vystihuje studené prostředí, De Niro uměřeným výkonem celkem spolehlivě zapadá do role. Škoda. ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Perfektní hra s napětím, které stupňuje přepálené audio při "lekačkách". Otec po tragické smrti své ženy odjíždí se svou dcerou na venkov, aby setřásli trauma. Nicméně s traumatem se lze vypořádat různými cestami a mozek má svoje obranné mechanismy. Nebo útočné mechanismy? Niro hraje skvěle a Dakota občas nesedí v těch reakcích a chování. Ale lze přivřít oči a užít si to. ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

...čtyřicet, padesát. Před pikolou za pikolou nikdo nesní stát, jinak nebudu hrát. Už jdu! Dokonalá ukázka rutinérského snímku na víkendové večery u televize. Nic v něm nevyniká, vše je v něm tak jak čekáte. Celé jste to již několikrát viděli někde jinde. Pointa je jasná od samotného počátku a tvůrci jsou si toho naštěstí plně vědomi a nestaví tedy celý film právě na ní. Kdyby film skončil hned po pointě, tak by to bylo za tři, zcela nezávadné a poněkud nudné, hvězdičky. Ovšem ze záhadných důvodů Hra na schovávanou pokračuje ještě dalších patnáct minut. Strašlivě směšných a všech zúčastněných nehodných patnáct minut. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (13)

  • Tehdy poprvé ve své historii rozeslalo studio 20th Century Fox film do kin bez posledního kotouče, který byl doručen zvláštními kurýry přímo do promítacích místností. Mělo se tak zabránit predčasnému vyzrazení zápletky filmu. (imro)
  • Režisér snímku John Polson během natáčení poprvé vynechal účast na festivalu krátkých filmů Tropfest, který založil v roku 1993. (imro)

Súvisiace novinky

Laura a její Gladiátor

Laura a její Gladiátor

23.05.2006

Kdysi byla známa širší divácké obci především jako dvorní herečka tvůrce bizarních filmových klenotů Davida Lynche (Hra na schovávanou s Robertem De Nirem v hlavní roli a hvězdou projektu je oscarový… (viac)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (viac)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (viac)

Reklama

Reklama