Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Larry Burrows patrí k ľuďom, ktorí si myslia, že svet je slzavým údolím a on je tým najnešťastnejším človekom na celom šírom svete. Je presvedčený, že jeho terajšia situácia a by bola celkom iná, keby v detstve neprehral v baseballovom zápase. Jednej noci sa v bare rozpráva s barmanom Mikeom, ktorý mu dá nezvyčajnú ponuku. Vraj zmení jeho život a ponúkne mu taký, o akom vždy sníval. Larry ponuku bez váhania prijme a teší sa, že ho konečne postretlo šťastie. Aké je však jeho prekvapenie a sklamanie, keď zistí, že ani v novom živote sa nevyhne mnohým prekážkam a sklamaniam. Stálo to za to, zmeniť svoj vlastný osud? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (25)

nash. 

všetky recenzie používateľa

Člověk si neuvědomí co má, dokud o to nepříjde a někdy by si měl dát pozor na to, co si přeje, aby se mu to nesplnilo. Což jsou dvě životní moudra o jejichž platnosti se přesvědčí Larry, nespokojený se svým životem. Pohodovka postavená na nijak zvláště objevném tématu "co by bylo kdyby", která balancauje na hranici lehkého nadrůměru, občas pobaví, nikdy příliš nenudí, a vedle spolehlivého Belushiho nabízí jako bonus Rene Russo v erotickém prádélku, Lindu Hamilton v montérkách, Courtney Cox za volancem vysokozdvižného vozíku a příjemného Michaela Cainea v roli shovívavého mentora a hybatele. Po závěrečných titulcích určitě nebudete mít pocit, že kdybyste se před dvěma hodinami rozhodli pro jiný film, mohl by váš život být mnohem lepší. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Vzdy ma bavili filmy, ktore sa tykaju cestovania casom, alebo nejake zmeny osudu, ako napriklad v tomto filme. Teda co by sa stalo, keby... Podobne filmy OTEC RODINY (2000) s Nicolasom Cageom alebo SRDCOVA SEDMA (1998) s Gwyneth Paltrow. Z mojho pohladu je to prijemna komedia, ktoru si dokazem pozriet aj viackrat. James Belushi dokaze byt dobry komik spolu aj s Jonom Lovitzom, ktori sa castejsie ukazovali v 80-tych rokoch. Pritomnost Lindy Hamilton, ktoru mam skor v hlave ako Sarah Connor z T2 ma potesila rovnako ako aj pritomnost Rene Russo... 04.06.2009 ___ James Belushi - (Larry Joseph Burrows) +++ Linda Hamilton - (Ellen Jane Burrows / Robertson) +++ Michael Caine - (Mike / Pán Osud) +++ Rene Russo - (Cindy Jo Bumpers / Burrows ) +++ Jon Lovitz - (Clip Metzler) +++ Hart Bochner - (Niles Pender) +++ Bill McCutcheon - (Leon Hansen) +++ Courteney Cox - (Jewel Jagger) +++ Hudba: David Newman +++ ()

Reklama

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Námět slibuje pořádnou jízdu. To, že člověk může změnit zlomový moment svého života a stát se vítězem, je svůdná myšlenka. Náš hrdina žije svou dávnou prohrou a má Rimmerovský komplex, že mu nebyly dány trumfy do rukou. A tak mu je Mr. Destiny do rukou dá. To je ale bohužel vše, dále se ten nápad nerozvine a je z toho hloupoučká romantika. Takže nepomůže ani Michael Caine. 60% ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Taký skvelý nápad a tak strašne spracovaný. Taký potenciál - nielen námet, ale aj úžasný herci. Začnime sakramenstky nevyužitým komediálnym géniom Jamesom Belushim, alebo taký Jon Lovitz (jediný komediálny prvok filmu) tu má neskutočne malý priestor. Pridajme si Michaela Caina, ktorú tu tiež takmer nie je a Rene Russo prakticky nič nehrá. Rovnako aj Linda Hamilton. Režisér im nedáva žiaden pristor a tlačí z nich iba priemerné viac "dramatické" ako komediálne výkony. Film prakticky neobsahuje gagy a nebyť Lovitza, tak by som sa ani nesmial. Asi prvý krát v živote som si zaželal v duchu remake - najlepšie s rovnakým obsadením. Mohla to byť tak dobrá (=vtipná) komédia ... a je z toho len príjemne pozerateľný film ... už len kvôli premarnenému skvelému námetu dávam 40%, i keď možno (ak by som pripustil, že je to "rodinný film", alebo čo ... čo teda nie je, resp. nemal byť) by to bolo aj za 60 ... ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

Když jednou příjde Larry do baru zatelefonovat o pomoc, splní se mu to, o čem jste ceý život snil. Výhybka osudu, která v mládí rozhodla o jeho životní cestě byla najednou přehozena na druhou kolej. Tak může poznávat, o co všechno přišel a o co všechno přichází. Lehce nadprůměrná komedie s příjemným "osudem" Michaelem Cainem a tradične "vyplašeným" Jamesem Belushim. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Winston-Salem v Severní Karolíně. (Terva)

Reklama

Reklama