Reklama

Reklama

Donald's Better Self

Animovaný / Krátkometrážny / Komédia / Rodinný
USA, 1938, 8 min

Obsahy(1)

Káčer Donald sa ráno prebudí v posteli a spolu s ním aj jeho ďalšie dve podoby - anjel a čert. Anjel mu radí, aby šiel do školy, ale Donald poslúchne čerta a vyberie sa na rybačku. Čert však pokúša Donalda aj ďalej a ten začne fajčiť, čo sa však neskončí dobre. Keď sa Donald ocitne naozaj v najhoršom, prichádza mu na pomoc anjel. (pravo)

(viac)

Recenzie (4)

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Kačer Donald má jít do školy, ale jeho horší já ho přesvědčí, že by měl jít na ryby a taky kouřit. Hodné já se naštve a dá tomu druhému na budku, takže Donald nakonec opravdu dojde do školy. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný diel o tom ako je Donald na jednej strane riadený pozitívnym anjelom a na druhej diablom. Určite jedna z tých lepších častí. ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

5. diel zo série o Káčerovi Donaldovi - a musím povedať, že veľmi podarený. Donaldové Ja je schizofrenické, raz sa prikláňa na stranu poriadku a disciplíny, raz na stranu vzbury, pokušeniu a pôžitkárstvu...až kým si to obe Ja spolu nerozdajú. 80% ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Donald má do činenia so svojim druhým JA. Teda .... s dvoma . Jeden v podobe káčera-čerta a druhého káčera-anjela. S kým bude lepšie ? ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama