Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možno si niekto spomenie na českú komédiu s Milanom Šteindlerom o jeho návrate na strednú školu Vrať se do hrobu. Komédia o mladej novinárke Josie Gellerovej (Drew Barrymoreová) má podobný námet – aj ona sa premieňa na žiačku strednej školy, aby odkiaľ napísala živú a pravdivú reportáž. Jej najväčším problém je, že v súkromnom živote nemá rovnaký úspech ako v profesionálnom. A školy úprimne nenávidí... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (169)

JohnKEANE 

všetky recenzie používateľa

Sice sa už Drew Barrymore do úlohy stredoškoláčky nehodí,čo mi pripadalo dost trápne.Ale aj napriek tomu a vsetkým tým trápným stredoškolským klišé na americký spôsob,som si tu našiel dost vecí na ktorých sa dalo celkom dobre pobavit.A okrem toho tu v plnej svojej kráse zažiarila moja oblúbená herečka Leelee Sobieski! ()

shioo 

všetky recenzie používateľa

Nechápu tak nízké hodnocení. Pro mě mnohem záživnější počin než jiné a "novější" romantické slaďárny. Drew Barrymore v Never Been Kissed a Renée Zellweger v Bridget Jones's Diary jsou zkrátka role do které se stylizuje každá ženská od 14ti do 50ti dobrovolně a dokonce ráda. Kromě toho pletka s učitelem a snaha jít s dobou zaručuje vtipnou podívanou s husí kůží na konci. Já si ho zkrátka shlédnu každoročně a velmi ráda. ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem neměl moc rád "americké komedie z prostředí střední školy",ovšem tohle trhlo komplet všechny,co jsem dosud viděl z tohoto žánru.Vlastně jsem si z toho pár věcí odnesl.Jednak že vydržím koukat do konce i na stupiditu takovéhoto kalibru a jednak a co je podstatnější,že Drew Barrymore neni moc pěkná ženská a hlavně že Drew Barrymore je velmi špatná herečka.Děs,zkouším od toho odradit komplet všechny!Sorry Drew!!! ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tak toto nebolo vobec RUFUS,nič z toho čo sa dialo vo filme som neveril.Že 25 ročná sa može len tak dostať na strednú,a vobec nikto si to nevšimne,alebo že ju zvolili královnou plesu,aj ked tam bola len chvilu.Strašne mi prekážali nelogické scény a tych kliše som radšej ani nepočítal.Z hercov by som vyzdvihol D.Arquette ktorý bol ako pubertiak presvedčivý a M.Shannon ako sexualna poradkyňa tiež dobra.Ako celkový dojem mam celkom rozpačití,veľmi slabí priemer. ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme je použitý presne ten typ humoru, ktorý nenávidím, a to, keď sa niekto neskutočne strápňuje či chtiac, alebo nechtiac, a má to vyznieť vtipne. Niekedy sa to v iných filmoch režisérovi vydarí a je to vtipné, ale tento film sa nachádza na míle ďaleko od humoru. Nedalo sa na to ani dívať, bolo mi z toho zle. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Mike Stoklasa a Rich Evans z kanálu Red Letter Media byli komparzisté ve scénách na pouti. Mike zmínil, že z natáčení dobrovolně odešel, když byl nucen sedět dvě hodiny v kuse na kolotoči. Rich ztratil svůj balón, který musel po celou dobu držet. (paragonb)
  • David Arquette hraje mladšího bratra Drew Barrymore, přestože Drew je ve skutečnosti o 5 let mladší než on. (HappySmile)
  • David Arquette zde hraje Roba Gellera. Jeho manželka Courtney Cox hraje v seriálu Přátelé postavu se stejným příjmením - Moniku Gellerovou. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (viac)

Reklama

Reklama