Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(21) / Epizódy(466)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (254)

Trailer

Recenzie (314)

pugs 

všetky recenzie používateľa

Môj druhý najobľúbenejší hraný seriál. Tvorcovia pochopili, že JAG je hovadina na n-tú, a premysleli ďaľší seriál z námornického prostredia. A ukončenie seriálu, vôbec nebolo na škodu, ale hlavne to prospelo. Nový tým, a hláškovací Gibbs sú najlepšie zážitky zo seriálov, aké som mal - a mám. Postavy sú takisto pekne vypracované a zamilujete si Abby! Znova moja osvedčená charakteristika:-) Gibbs - Šéf týmu. Za každú cenu drsný a vždy úspešný. Charakteristické sú hlavne jeho "zaucho". Anthony Dinozzo - Odviazaný pohoďák hláškujúci na všetky smery. Cassanova vo svojej práci. Jedna z najobľúbenejších postáv. Kate - ***SpoileR*** Odvážna agentka Gibbsovho týmu. V druhej séríí nečakane zomrela, a dlho ešte v seriáli chýbala, kým ju nenahradila rovnako skvelá Ziva. ***Koniec spoilerU***. McGee - Počítačový expert. Neodmysliteľná súčasť týmu od druhej série. Ďaľšia z postáv, ktorú si zamilujete. Snaží sa dostať do popredia tým, že píše knihu. Tony si z neho pravdaže z toho robí zábavu:-) Ziva - Agentka, ktorá nemá zľutovanie. Vycvičený zabijak. Do NCIS sa dostala do popredia, keď jej nevlastný brat Ari (spoiler) zabil Kate (/spoiler). Abby - Moja najobľúbenejšia postava úplne! Počítačový technik a laboratórna krysa, ktorá vyznáva gotiku. Príjemná postava, ktorá vzbudzuje v McGeem rešpekt:-) To bude hádam do tochto komentáru všetko, takže je to všetko, čo napíšem. Ku koncu už len 10/10 . ()

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Sledovať NCIS je pre mňa ako trest, humor ide pomimo mňa, dialógy tiež, pseudohrdinstvo a pseudoakcia tiež. Niekedy mám pocit, že je to stále o tom istom. Mám dosť týchto nesympatických, drsných, naivných, stále sa na niečo hrajúcich, kriminalistických seriálov. Kvalitou u mňa veľmi nízko, nemám rád vnucovaný amerikanizmus. Tento seriál teda tiež nie. ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

Galéria (3 452)

Zaujímavosti (528)

  • Donald P. Bellisario původně nechtěl Marka Harmona obsadit do hlavní role Gibbse, připadal mu na tu roli málo drsný, a tak nabídl tuto postavu Harrisonu Fordovi. Ale ten se nechtěl uvázat k „nekonečnému“ seriálu a odmítl. Až pak byl Harmon „vzat na milost“. (Katka189)
  • V úvodní znělce několika prvních sériích je záběr na letadlovou loď podplouvající pod mostem Golden Gate. Jedná se o záběr z úvodních titulků filmu Pevnost (1988), ve kterém hrál Mark Harmon (Gibbs) jednu z hlavních rolí. (Katka189)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené