Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenzie (73)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Viem, že niektorí to hodnotili ako "odpad" už len z princípu, lebo je to telenovela, a tento formát má asi viac nepriateľov ako obdivovateľov. No zaujímalo by ma, koľko z tých ľudí videli aspoň viac ako pár minút alebo aspoň 10 dielov - tipujem, že málokto. Pretože táto telenovela bola naozaj výborná, a to nielen svojou zápletkou, osudmi hlavných postáv a pôsobivou atmosférou, ale aj lepším ozrejmením mexických reálií a človek sa popri sledovaní aj dobre oboznámi s tým ako to chodí na kávovníkových plantážiach. Samozrejme, klasické telenovelové črty boli dôsledne dodržané - a tak Láska je po celý čas ťažko skúšaná takmer po celý čas 238 dielov. Pre mňa jedna z TOP telenoviel vôbec. ()

klapqua 

všetky recenzie používateľa

som pri tom večerávala, písala úlohy, maľovala, varila... dobrá zvuková kulisa, keď nechcete mať ticho, nemáte náladu na hudbu a potrebujete niečo nad čím netreba rozmýšlať... ale úprimne, jednoznačne jedna z najkvalitnejších telenoviel, výpravou, hercami, hudbou, kamerou, prostredím... je to síce remake (myslím že pôvodná tel. sa volala káva s vôňou ženy) ale je to good. Občas mi síce kvalitne pila krv nonstop histerická Palomita, ale dalo sa.... a Fabian bol vskutku sexy zloduch, Miguel ma bavil najmä vďaka skvelému Danglovmu dabingu a dokonalej slizkosti... Barbare som závidela ozaj nádherné vlasy a Daniele zase celkový štýl a Čokoládku ;)... Nevidela som každý diel, ale vždy som ostávala v obraze... niektoré herecké výkony boli celkom fajn a plusko to má najmä za pieseň Paloma Negra (srdovka) ()

Reklama

BramborkaZ 

všetky recenzie používateľa

No tak prrr, toto by nemali hodnotiť chlapi, ktorí neznášajú telenovely už len z princípu a videli z 238-dielneho seriálu asi tak 5 minúť. Ja som už nejaké tie telenovely videla, ale toto je najlepšia. Má najmenej trápnych momentov, i keď samozrejme i tu sa nejaké nájdu, predsa len no... Postavy, najmä Paloma, sú úplne super a tá úvodná pesnička je prekrásna. Áno, priznávam, nájde sa aj v mojej MP3. A čo, zabijem sa teraz? :D ()

niska98 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál jsem sledovala s mamkou jako malá ale pak jsem na něj nějak zapomněla.Teď když ho zase dávají jsem se zase začala koukat.Je to jediná telenovela kterou můžu.Už jako malá jsem nesnášela odporného Fabiána a Miguala(nevím jestli se to tak píše).Bylo mi líto Diega když musel pálit svoje kávovníky a měla jsem radost když všechno dobře dopadlo.Myslím si že ani herecké výkony nebyly špatné (prostě jako v telenovele) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Toto je jediná telenovela, ktorej som dal viac ako jednu hviezdu a asi jediná, na ktorú som sa vydržal pozerať viac ako na jeden diel! Fabian bol riadny záporák, Paloma riadna jeba ;-)) no asi prečo sa mi tento seriál tak páčil, bola postava Miquela Techeirosa Ikabajera! To bola postava postáv vo svetovej kinematografii ;-))) Bohuša z Dědičství by strčil do vracka. 70%. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (11)

  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)
  • V telenovele mělo být původně mnohem víc akčních a lehce násilných scén, avšak od nápadu nakonec sešlo, aby mohl být seriál vysílán i odpoledne a ne jen ve večerních hodinách. (fiLLthe3DD)
  • Hacienda v telenovele nese název Casa Blanca, což lze přeložit jako "Bílý dům". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama