Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké mesto Seattle sužuje brutálny vrah žien a detí, ktorý svoje úbohé obete navyše vždy podpáli! Hoci je polícia zvrhlému násilníkovi Edwardovi Garrottemu (Jean-Claude Van Damme), ktorého priliehavo prezývajú Pochodeň, v pätách, stále sa mu darí uniknúť. Frustrovaný policajný detektív Jake Riley (Michael Rooker) preto po odchode do výslužby napokon pristane na spoluprácu s tajnou vládnou organizáciou, ktorá vďaka novodobým technológiám dokáže z vzoriek Garrotteho DNA vyklonovať jeho dokonalú kópiu! Replikant, ktorého duševná zrelosť však, žiaľ, zodpovedá približne tej malého dieťaťa, má Rileymu pomôcť vypátrať Garotteho a zneškodniť ho... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (159)

Nix 

všetky recenzie používateľa

No tohle je průser. Žán to trochu tentokrát nezvládl tuhle dvojroli. Občas má jeho kariéra právě takovou pohromu, která jeho kariéru dost pohnojila, ale mu to bylo beztak jedno. Tento film můžete s klidem obejít, pokud teda nechcete aby jste viděli vše za každou cenu, pokud jo, budete se muset něčím obrnit. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Dnes jsem měl tu možnost vidět po x letech Replikanta a upřímně se stydím, za moji jednu hvězdu, která tu dlouho svítila. Nevím jestli to je tím, že nám hoši ze staré školy tak rychle stárnou a dnes už je nevidíme až v takové formě jako tenkrát, ale starých filmů Van Damma je třeba si vážit a opravdu je zdejší číslo zalitý v černý barvě krapet k smíchu. Replikant si na nic nehraje, je to hodně svižný béčko se supr fightama (mimochodem souboje JCVD vs JCVD jsou fakt parádní), ale taky s parádním výkonem Míši Rookera. Nemluvě o tom, že "the Torch" je jeden z nejdrsnějších a nejzákeřnějších záporných hovad, co se v akčních filmech "Oldschoolu" vyskytlo! 60% ()

Reklama

kacmi 

všetky recenzie používateľa

Réžiu má Ringo Lam, a mohla to byť aspoň slušná hongkongská akcia (koniec koncov, s Van dammom natočil aj Maximálne riziko, čo je podľa mňa jeden z jeho najlepších filmov). Nie je. Čo je horšie, akcie je pramálo ak tam je, je nezáživná. To zrnko invencie, čo som tam zazrel, na celý film rozhodne nestačí. A čo je úplne najhoršie, scenár núti Jeana Clauda HRAŤ. A on sa snaží, čo mu sily stačia, ale na toto jednoducho nemá. Čo zostáva, je len obyčajné béčko, na ktoré zabudnete skôr, než sa kazeta vo vašom videu pretočí späť. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z celej rady Van Dammových prepadákov. Van Damme v tomto filme (na rozdiel od predchádzajúcich) dvojrolu totálne nezvláda a hlavný hrdina je doslova trápny. Van Damovi to o jedno percento viac "seklo" v úlohe záporáka. Inak ide o akčnú blbosť, maskujúcu sa hábitom sci-fi. Akčné sci-fi? ..Zase toľko akcie tam nie je, a ak by tam nejaká aj bola, odbočili autori od osy príbehu. Nie, že by to vadilo, naopak to dosť nudný dej oživilo. Ale celkovo som sa dosť nudil a občas robil niečo iné. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Tak ona je to spíš černá komedie, než akční film. Žel s poslabším dějem a nějakou tou vatou, ale některé vtípky vyplývající z neznalosti světa replikantem, nebo osobní setkání těch dvou jsou leckdy hodně vtipná - nejde o žádný ha ha humor, ale takový jemnější subtilní, a mně se velmi líbil, měl jsem úsměv na tváři. A navzdory celé té temnotě příběhu mi konec přišel prostě příjemný, jak se vrátí víme kam. Jinak van Damme dokládá, že umí hrát - jako roli Hamleta bych mu samozřejmě nesvěřil, leda by šlo o parodii, kde všechny zkope, aby našel vraha svého otce, a Ofélie přestane chtít jít do kláštera, jak uvidí jeho svaly -, ale obě postavy odlišil velmi dobře, ten záporák mu šel naprosto skvěle - a blbeček pak taky. Což nebývá jen tak uhrát podobně rozdílné polohy. Navíc v Rookerovi má skvělého parťáka, který je přesně ten typ drsného poldy, jaký se přesně sem hodí. Sice dám jen objektivní tři hvězdy, ale rád se někdy zas podívám a pobavím znovu. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama