Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raymona propustili z vězení. Konečně se mohl svobodně nadechnout a hned začal shánět peníze, aby mohl ujet se svou přítelkyní Addy co nejdál. Když se mu podaří dát dohromady nějákou hotovost nečekaně se na něj nalepí dva bývalí spoluvězni a dělají problémy. Společně vymyslí plán, jak lehce zbohatnout, ale když přijde na věc, všechno se zhroutí. Navíc na místě činu zůstane ležet jeden policista. (Bonton Home Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

Cruchot 

všetky recenzie používateľa

Slušná krimi road-movie, kterou sráží dolů především tuctový scénář plný klišé a neskutečně nudných a mnohdy zbytečných dialogů. Z herců je nejvýraznější sám režisér, kterému role psychopata vyloženě sedla, a potom také v menší roličce uhlazený zabiják Martina Sheena. Naopak Vincent Gallo v hlavní úloze nezvládl především emocionálně náročné scény a je asi nejslabším článkem celého hereckého ansámblu. Výbornou si autoři naopak zaslouží za akční sekvence, které vás u obrazovky přece jen udrží. Obzvláště závěrečná přestřelka je docela slušné pokoukáníčko. Celkově nic světoborného, ale vyloženě špatný film tohle určitě není. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Som naozaj rada, že som tú záverečnú prestrelku prežila a môžem vám napísať o čom bol tento film. Je to príbeh treťotriednych gangstrov, ktorým sa ich plán hneď na začiatku pokašle, a tak sa zrazu ocitnú na úteku. Najprv pred políciou, a potom sa pridá aj mafia. Nič v tomto filme nebolo originálne a toľko zbytočných mŕtvol vo filme som už dávno nevidela, ale Kiefera to akiste bavilo. Ten dobrého asi nikdy nehral a hrať nebude. A všetky dialógy boli akoby z učebnice podľa poučiek : ja som zlý a aj robím zlé veci, ja som síce zlý, ale nerobím až také zlé veci. ja som dobrý, ale tvárim sa, že robím zlé veci, no a ja som dobrý a skoro som začal robiť zlé veci. Malo to ale fantastickú hudbu, dojímavý spomalený koniec a charizmatického Vincenta. Slabšie tri hviezdy, lebo dve mi ku tomu nepasujú. (Filmová výzva 2015 - MontyBrogan) ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kiefer si natočil takú vlastnú Tarantinovku v ktorej sa evidentne inšpiroval filmami Reservoir Dogs, From Dusk Till Dawn ale hlavne True Romance. Oproti Tarantinovkám tu chýbajú vtipné dialógy a nie je to tak štýlovo zrežírované. Ale sú tu zaujímavé postavičky jak toho gangu na úteku, tak rôznych ďalších. Napríklad mafiánsky čistič Martin Sheen. Smutný koniec podľa mňa ukazuje jak šťastný ťah urobil Tony Scott, keď sa vykašlal na pôvodný Tarantinov záver. Proste to nejak k filmu nesedí. Z postáv ma bavil hlavne horkokrvný drsniak, ktorý hneď tasí kolty Kiefer Sutherland a zaujímvaým vývojom si prejde unesený Kevin Pollack. Sympaťák Vincent Gallo si pre zmenu strihol normálnu úlohu namiesto jeho bežných divných chlapíkov a kráska Kim Dickens predvedie aj svoje vnady. Máme tu aj dve väčšie prestrelky, ktoré sú solídne, ale v rukách skúsenejšieho režiséra mohli byť ešte lepšie. Celkovo to je jedna z tých lepších Tarantinovských kópií. 7/10. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Napínavé tak, že skoro celý čas som neodtrhla oči od obrazovky. Herci odviedli skvelú prácu a postavy boli presvedčivé presne spôsobom, ktorý mám rada. Príbeh vlastne ani nebol zvlášť zložitý. Nebudem sa rozpisovať, ale neodpustím si pár slov o záverečnej časti filmu.SPOILER- Myslím si, že Raymond vedel, čo riskuje, keď niesol v náručí svoju lásku obklopený ozbrojenými policajtmi a myslím si, že v tej chvíli chcel, aby to dopadlo tak, ako to dopadlo. Ak niekoho skutočne milujete, život bez neho už je len živorenie v pochmúrnej krajine tieňov a prázdnoty. A čo sa týka zrady toho, koho považujete za priateľa-je potreba mať veľké srdce, aby človek odpustil" SPOILER. Nie len obyčajná akčná dráma, alebo thriller, ale skutočne prekvapujúco dobrý film, apoň čo sa mňa týka. Spokojnosť. ()

Meijin 

všetky recenzie používateľa

Po zhlédnutí se mi hned nabízelo srovnání s podobnými snímky. Dokonalý svět (Costner) je rovněž o útěku kriminálníků v road movie stylu s rukojmím. Pulp Fiction se zase odehrává v podobné společnosti plné mafiánů a týpků z podsvětí a mezi Pumpkinem a Honey Bunny je také láska na život a na smrt. Nejblíže se mi však filmu Pravda a lež zdá být Útěk do Mexika (Baldwin, Basinger), kde najdeme podobné skoro všechno: týpky z podsvětí, plánovaný útěk za hranice, road movie i slepou lásku. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama