Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Hardy (Bruce Willis) je pittsburgským detektívom, pokračujúcim v šľapajách svojej rodiny už piatu generáciu. Keďže patrí medzi čestných ľudí, táto jeho vlastnosť mu prináša mnoho problémov. Jedného dňa je pri naháňaní masového vraha zabitý Tomov otec Vince (John Mahoney). Detektív sa nedokáže zmieriť s oficiálnou verziou vyšetrovania, ani s odhaleným páchateľom - podľa neho je vrahom niekto z vysokopostavených policajných úradníkov! Svojou tvrdohlavosťou si len škodí a po tom, ako jeden z jeho bratrancov spácha samovraždu, odchádza zo zamestnania... V priebehu niekoľkých mesiacov sa z neho stáva opíjajúca sa troska. Živí sa ako člen riečnej polície a neustále sa stretáva s nenávisťou a odporom bývalých kolegov. Keď na oddelenie prichádza jeho nový partner, pôvabná Jo Christmanová (Sarah Jessica Parker), do Toma vleje nový život. Napriek tomu, že údajný vrah sedí vo väzení, Tom je presvedčený o tom, že beštiálny zločinec, ktorý sa objavil v jeho riečnom revíre, je ten, kto zavraždil i jeho otca! Pokojná pobrežná hliadka sa zakrátko mení na divokú honbu nad vodou, vo vode i pod vodou... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Raccoon.city zmazal svoj príspevok.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Nejde len o akciu. Ide aj o príbeh. Ľudia akoby niekedy pri Willisovi hľadali len tú akciu. Pritom na príbeh vôbec nepozerajú. Ale aj ten môže byť dobrý.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Hodnotenie je celkom zasluzene...Film obsahuje jednu vybornu akcnu scenu - ked to Bruce roztoci na tej lodi a zaporaci lietaju vzduchom..

MrPierc

MrPierc (hodnotenie, recenzie)

Sakra ten film je dobrý, co se na něm lidem nelíbí ? Jsou tu 100x horší filmy s vyšším hodnocením. No ale každý máme jiný vkus...

Jo-Jo29

Jo-Jo29 (hodnotenie, recenzie)

v celku dobrý snímek u kterého jsem se nenudil, jeden důvod byl např. Bruce Willis

Uživateľ choze zmazal svoj príspevok.

horor2

horor2 (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film jsem viděl sice už strašně dávno,ale myslím si,že když se na něj podívám i dnes bude pořád dobrý!

Súvisiace novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (viac)

Reklama

Reklama