Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (415)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Mám to rád. Ja viem, že je to blbina, ale pozerať sa na Arnolda behajúce a skákajúceho a kričiaceho - PUT DOWN THE COOKIE!!!!NOOOW! je na nezaplatenie. Pri najstresovejších scénach - hrá tá najpríjemnejšia vianočná hudba - a nebyť konca, ktorý posúva celý príbeh do neuverieľnej roviny, tak by sa jednalo o vianočnú klasiku. Chápem prečo to spravili. Nehnevám sa na nich za to. Jingle All the Way je film na ktorom som vyrastal a po dlhom čase mi príde fajn pozerať sa na niečo - čo by sa kvôli mnohých scénam nemohlo natočiť dnes. Chýba mi svet bez tej hlúpej PC. Kedy dospelí muž mohol skočiť do guličiek a napadnúť dieťa, kedy černoch mohol len tak škrtiť ženu pred hračkárstvom a kde sa dávalo päsťou nasratému sobovi. Videl som Director´s Cut. Guilty Pleasure. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvy film s Arniem v hlavnej ulohe, ktory ma nebavil. Dodnes som ho videl len raz a bolo to utrpenie. Dnes som to skusil druhykrat a po 40tich minutach som to vypol. Je to totalna nuda. Zapletka ma vôbec nebavila a Arnie mi v tejto ulohe pripadal uplne zbytocny. Asi to mal byt zabavny rodinny film s moralnym ponaucenim, co je zaner, ktory mi sedi, ale v tomto mizernom prevedeni sa to neda ani dopozerat. ()

Reklama

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Rolničky jsou ze začátku podvratný cynický pohled na šílenství okolo Vánoc a komerční mašinérie, kterou tenhle svátek provází - to velmi vítám. Styl hodně nadsazené černé komedie funguje, dokud má za terč všechno, co moc dobře známe a uvědomujeme si to. V závěru ale film sjede do absolutně nereálné šílené sci-fi honičky ve vzduchu a samozřejmě sladkého usmíření a radost z téhle vánoční provokace zhořkne. Dávám o hvězdu navíc za Arnolda, který mě svou podařenou komickou polohou hodně pobavil a bez něj by to bylo asi slabší. Nějaký řeči, že Arnold prej neumí hrát, jsou mi naprosto u prdele. ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

„Put that cookie down! Now!“ Arnold je úspěšný člověk. Má práci, manželku a syna. Když se mu kvůli práci podaří zklamat syna, nezbývá mu nic jiného, než se syna zeptat jak to může napravit. Odpověď je jednoduchá – super akční figurku Turbomana. Arnie ovšem zapomene a tak jde tuhle hračku shánět na Štědrý den do obchodů. Ano zápletka je mírně předviděná, ale s tím se počítalo. Jako komedie je to místy docela vtipné. Většinu času to spíš působí ujetě, než vtipně. Nicméně bych řekl, že Rolničky, kam se podíváš spíš obstojí jako vánoční komedie se vším všudy. Nutno dodat, že americká vánoční komedie. (60 %) ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Syn Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) obdrží fialový pásek v karate, vzhledem k jeho věku je nepravděpodobné, aby obdržel 5. výkonnostní stupeň. (sator)
  • Turbo Man, figurka, kterou marně shání Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), byla vytvořena a navržena pro film. Jako součást marketingu jich bylo s distribucí filmu vyrobeno na 200 tisíc. (sator)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama