Reklama

Reklama

Slečna na stráženie

(TV film)
  • Česko Au Pair aneb Slečna na hlídání (viac)

Obsahy(1)

Jenny (Heidi Lenhartová) práve skončila vysokoškolské štúdium a svoj život má presne nalinkovaný. So snúbencom Charliem (Michael Woolson) si popri štúdiu zarábali, šetria na dom a čoskoro ich čaká aj svadba. Lenže Charlie dostal za promóciu od rodičov trojmesačný výlet do Európy a firma, kde Jenny pracuje, skrachuje. Jenny rýchlo hľadá možnosť zárobku, a tak ponuku, ktorú dostane od riaditeľa CCI, bez váhania prijme. Veď má okamžite odcestovať služobne ho Paríža, a tam sa môže stretnúť s Charliem. Až vo Francúzsku Jenny zistí, aká práca ju vlastne čaká – má sa starať o nezbedné potomstvo pána riaditeľa (Gregory Harrison)... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (48)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Poslední dobou dělám doma velkou čistu ve starých videokazetách, co jsme si kdysi dávno nahrávali z televize a nestačím zírat, na jaké kraviny jsme čuměli. Matně jsem si vzpomínal i na tenhle film, ale jediný důvod proč jsme si to zřejmě nechali – byla celkem pohledná představitelka hlavní hrdinky Heidi Lenhart. Jinak si to nedokážu ani moc představit (i když pravda, ségra je mladší o pět roků a tak si zřejmě v dětství nahrávala kdejakou píčovinu). Příběh je plytký jako sviňa, ti dva malí spratci mi byli silně nesympatičtí, stejně jako ta rádoby nová macecha. Jediný opravdu vtipný moment jsem našel na načapání záletného snoubence v restauraci a následné konfrontaci. A ono to má proboha ještě dvě pokračování…? 30% ()

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

To je tak předvídatelný, až je to hroozně nudný. Zkrátila bych tomu stopáž asi o polovinu (já byla vždycky strašně hodný člověk), tu malou holčičku bych vytahala za uši (nějak blbě poslední dobou snáším dětské uječené role) a tím by to haslo. Nuda nuda nuda, dokonce i na ospalé nedělní odpoledne na Nově. ()

Reklama

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Tak co k tomuto filmu napsat? Já nevím, byl takový lehce nadprůměrný, nic moc jsem od něj neočekávala, viděla jsem jej až po třetím dílu, který dávali v televizi, jednoduchý děj, který lze jednoduše odhadnout, tak to bylo asi první místo, které se mi až tak nelíbilo. Potom asi ten okamžik, kdy se ta snoubenka jejich otce snaží vyšachovat chůvu. Jako plus bych dala děj, který, i když, nebyl nejlepší. Tenhle film bych doporučila těm, kteří od něj nic nečekají, jen chtějí zahnat dlouhou chvíli. ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Tak a máme ďalší z radov filmov, v ktorých hnusné decká robia zle, máte ich plné zuby a chuť zabiť, a potom sa spriatelia s novou vychovávateľkou a stanú sa zlatučkými stvoreniami. K tomu odporná budúca macocha s piskľavým hláskom, vykrádačka Pretty woman (škaredé káčatko sa zmení na krásavicu) a je to klasické klišé. Ľahko čitateľný dej i koniec by mohol spasiť jedine humor a aj ten tu chýba. Všetko sa snaží byať nasilu vtipné a nie je. 40% ()

meave 

všetky recenzie používateľa

Premýšľam nad motiváciou tvorcov. Naozaj chcú mať vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky? Alebo by to bez týchto hlúpych hybridov škaredých káčat, popolušiek a protivných macôch nikto nerobil? Inak už ostáva iba možnosť, že presviedčajú o tom, že tie otrasné decká sú vo vnútri samé zlato. Nedajte sa oklamať - nie sú! Dá sa to síce prežiť, ale žiadna zábava. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Jake Dinwiddie soutěžil o cenu Young Artist v kategorii nejlepší výkon mladého herce v televizním filmu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama