Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda se přitroublá dvojka vydává na cestu do nebe, pekla a na různé zastávky mezi těmito cíli a setkává se (mimo jiné) s Albertem Einsteinem, velikonočním zajíčkem či smrtkou. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

Razzor_82 

všetky recenzie používateľa

"Jsme mrtvý, vole!" Tady jde do tuhého! Bláznivá dvojka metaláků bojuje mezi nebem a peklem o návrat mezi živé. Kouzlo cestování časem už se pomalu vytrácí. Zápletka je zbytečně překombinovaná. Pořád to drží díky hlavní dvojce R+W a z vedlejších postav je dobře doplňuje smrťák.  5/10 ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vizuálne opulentnejšia zábavka, ako jeho predchodca, len čo je pravda. Avšak hlavný predstavitelia už niesu taký sympaťáci, ako minule, neprednášajú žiadne nesmrteľné hlášky a pravdepodobne je tu toho trochu viac, než by zdravý rozum dovolil. Svetlejšie chvíľky však prevládajú a tým pádom je opäť o zábavu postarané. Aj keď škoda, že len málo nad priemer. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dvojka je o niečo znesiteľnejšia ako jednotka vďaka tomu, že je absurdnejšia. Už to nie je nudné cestovanie po histórii, ale ústredné duo zažije kopu šialených príhod v pekle, na zemi v súčastnosti, budúcnosti, stretne smrtku, mimozemšťanov atď Proste všetko čo scenáristov napadlo tam dali. Vďaka tomu je film nepredvídateľný a o niečo menej nudný. Ale ústredné duo mi stále pripadá nevtipné. Napriek tomu, ak fakt po rokoch vznikne trojka, tak si ju pozriem, lebo som zvedavý jak trápne bude pôsobiť starý Reeves v úlohe zhúlenca. 3/10. ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Stejšeeennnnn! Ať si kdo chce, co chce říká, ať si maminka slzu utírá, tehdá v těch nevinných devadesátých letech byla tahle komedie naprosto smrtící coooolová zabijačka, jaká neměla (a snad ani nemá) obdoby. Všechno, co tehdejší týnejdžr chtěl, tam měl. Sci-fi roboty, rock, Satana, pana Smrtku, revoltu proti pravidlům, zákonům, povinnostem, hlášky, vtip, gagy jako kráva, nápaditou budoucnost (Faith no more), magii a Utah. Ale s tím posledním si nejsem tak jist, že by bylo v nějakém spektru tehdejšího týnejdžra. Jsem si jistej, že to hned na nějakém novodobém týnejdžrovi vyzkouším, jestli to po dvaceti letech pořád ještě funguje. ()

drkaldj 

všetky recenzie používateľa

Je dobré že se navazuje na první díl a vrací se drtivá většina obsazení. Další velký plus jsou speciální efekty (myslím ty praktické) a kulisy, které jsou na skvělé úrovni. Komediálně se to opět netrefilo do mého vkusu (stejně jako jednička). Příběhově je to ale tak bizarně potrhlý, až je to svým způsobem vtipné, čímž opět skvěle navazuje na předešlé dobrodružství. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (8)

  • Při sledování filmu si můžeme všimnout, že v záběrech, kdy jsou Bill (Alex Winter) a Ted (Keanu Reeves) vedle sebe, je Bill vždy nalevo a Ted napravo. Je to záměr režiséra Petera Hewitta, který je tak zabíral podle pořadí jejich jmen v názvu filmu. (animaxis)
  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Glenn Wilder. Na pozici kaskadéra se natáčení zúčastnil jeho syn Scott Wilder. (Rominator)
  • Natáčelo se v Santa Clarita Studios a v lokacích v Los Angeles a okolí (Kalifornie, USA). (Rominator)

Súvisiace novinky

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (viac)

Reklama

Reklama