Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (353)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Momentík. Holíme si nohy.“ – „A češeme vagíny.“ Po skúsenostiach s prvými dvoma Scary Movies som sa wayansovkám skôr vyhýbal, než by som ich vyhľadával, nakoniec ale musím povedať, že mininálne v tomto prípade, nato nebol dôvod. Áno, je to blbosť, ale keď už nič iné, tak aspoň vtipná. Dokonca aj scény, pri ktorých sa väčšinou cítim trápne aj za tvorcov (prdenie) mi to tentoraz pripadali smiešne. No a čerešničkou na torte (okrem blonďatých Wayansovcov) bol „zabijak bielych žien“ Terry Crews, ktorý si každú scénu kradol pre seba. 45 % ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ja viem, že dej filmu a nápad je trápny a primitívny z akéhokoľvek pohľadu, ale som rád, že som sa nenechal odradiť a zhliadol som ďalšiu prijateľnú somarinu v štýle 'Dumb and Dumber'. Wayansovci opäť tak ako ich poznáme, takmer celý film je postavený na obťažovaní jednej zo sexi(wo)man, a prekvapivo to vydržalo celú dobu na slušnej úrovni a ja som sa bavil! 75%. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že táto snímka má ambície útočiť len na naše nižšiu city. Na hlavných hrdinov v ženskom vydaní nie je pekný pohľad, zápletka notoricky obohraná a vtipy šité na mieru hlavne pubertálne postihnutým jedincom. Napriek tomu ma niekoľkokrát pobavil ako vždy skvelý Terry Crews a dokázal tak spríjemniť koniec môjho pochmúrneho dňa. A to nie je málo. ()

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Už jsem to kdysi dávno viděl, a moc se toho nezměnilo, kromě mého předsevzetí "gotta comment 'em all". Hodnocení zůstává, jen komentář doplním a to díky tomu, že jsem měl to štěstí/smůlu/whatever to shlédnout znovu jako kulisu k noční práci u PC. Terry Crews pobavil, jen jsem nějak zpětně poznal (a docenil) že tam hraje Jamie King a hlavně Jenny Carpenter! Po několika letech s Jenny jako Debrou to byl trochu nezvyk, ale co už. Ve výsledku jako kulisa dobrý, ale do třetice to opravdu vidět už nepotřebuji. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Už to píšem takmer všade, ale toto nie je komédia. Toto je nejaká snaha o paródiu, alebo o komédiu, ktorá je dosť nepodarená ... Keby ten film mal aspoň prívlastok rodinný tak by som sa na neho díval ešte ako-tak podarený film. Ale akčné, alebo krimi komédie to majú vždy dosť ťažké ... Oceňujem snahu Keenena Ivory Wayansa, a keby tam nebolo jeho meno by som uvažoval ešte o krutejšom hodnotení. Bohužiaľ, nudil som sa ... Sorry :). ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (12)

  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)

Reklama

Reklama